Pirotski trubači Saše Pavlovića oduševili sugrađane i pokazali da su među najboljima u Srbiji

27. avgust 2019. 11:30 Kultura Pirot Plus Online

Na trgu ispred Doma kulture sinoć su nastupili Pirotski trubači Saše Pavlovića. Naš bend je ovom prilikom želeo da svojim sugrađanima prenese delić atmosfere iz Guče. Već oko 19 časova, dok je trajala tonska proba, ljudi su počeli da se okupljaju na trgu.

Pre koncerta iskoristili smo priliku da o utiscima iz Guče razgovaramo sa mendžerom orkestra. Mario Pavlović je istakao da u Guči ne može svako da učestvuje, s obzirom da je potrebno proći kvalifikacije, a oni u tome uspevaju već peti put. Članovi benda zadovoljni su svojim nastupom jer je konkurencija jako velika, ali se i nadaju da će ubuduće osvajati veće nagrade.

Pirotski trubači Saše Pavlovića sinoć su izveli u svojoj obradi poznate srpske kompozicije zabavne i narodne muzike. Brojni građani koji su pratili koncert uživali su u dobroj atmosferi.

Orkestar Saše Pavlovića čine: menadžer orkestra Mario Pavlović, 1. truba Saša Pavlović, 2. truba Miša Selimović, 1. tenor Stefan Selimović, 2. tenor Ivica Krstić, 3. tenor Martin Kamenović, bas Danijel Krstić, perkusionista Dejan Milanov i bubnjar Stefan Ivković.