Pirotski rukometaši počeli pripreme,održana prozivka i predstavljena pojačanja

17. avgust 2017. 11:20 Sport Pirot Plus Online

Na prozivci, koju je juče u Hali „Kej“ održao ORK „Pirot“, odazvao se dvadeset jedan igrač. Na startu priprema medju rukometašima se oseća dobra, pozitivna, radna atmosfera i primetna želja da se u prvenstvo udje maksimalno spremno. Došli su i stariji, iskusniji igrači. Nadamo se da će istrajati u pripremama i u prvenstvu , pored mladjih, talentovanih rukometaša podneti najveći teret. Stigla su i pojačanja, sve u svemu dobra osnova je tu da se pirotski rukomet polako vrati na mesto koje mu tradicija nameće.

Predsednik ORK „Pirot“, Ninoslav Ćirić, smatra da su stvoreni dobri uslovi za rad. Ekipa je zrelija i iskusnija pojačana sa nekoliko mladih igrača iz Bele Palanke i odličnim Mladenom Nikolićem Maksom, najvećim adutom u ovom trenutku. Zato se ne skrivaju ambicije da Pirot nadje u društvu prvoligaša.

Pred iskusnim rukometnim znalcem, trenerom pirotskih rukometaša, Nikolom Kostićem, je veliki izazov. Treba malsimalno motivisati igrače, vratiti borbeni, pobednički duh, uigrati ekipu i postići planirani cilj. Jedan od neophodnih elemenata je tu, odazvao se dvadeset jedan igrač, solidan kapacitet , kaže Kostić, i treba raditi.

Mladen Nikolić Maksa je najveće pojačanje u Klubu. Odličan sportista i dobar rukometaš. Već je igrao u Pirotu i želja mu je da svojim iskustvom pomogne saigračima, a daće sve od sebe da u tome uspe.