Pirotski POKS u novim prostorijama

08. februar 2020. 06:00 Društvo Pirot Plus Online

Gradski odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije danas je, u prisustvu članova i simpatizera stranke, organizovao osveštanje novih prostorija koje se nalaze u Ulici Knjaza Miloša.

Miloš Todosijević, predsednik Gradskog odbora POKS, kaže da je ovo poseban dan za njih, s obzirom da su prešli u nove prostorije jer su im stare bile male da prime sve veći broj članova koji im se pridružuju. Pokret obnove Kraljevine Srbije u Pirotu broji oko 1.000 članova, a povećanje nihovog broja je dobar pokazatelj da stranka raste i ima dobru osnovu za dalji rad, istakao je Todosijević.

Ova nova stranka na lokalu formirala je i forum žena.

Suzana Tošić, predstavnica foruma žena POKS-a, rekla je ovom prilikom da one insistiraju na nacionalnim istorijskim korenima, ali se zalažu za modernu i savremenu monarhiju.

Todosijević je, pored ostalog, rekao da će se na izborima koji predstoje zalagati za korenite promene, odnosno, promene od republikanskog na sistem monarhije.

Jedan od članova Gradskog odbora Pokreta obnove Kraljevine Srbije, Miloš Manojlović, istakao je da mu je čast što je član POKS-a i pozvao sve mlade preduzetnike i ljude sa željom i voljom za uspehom i promenama nabolje, da im se pridruže uz poruku da će svaki njihov mali čin značiti mnogo narodu ove zemlje.