Pirot - Grad košarke, još jedanput zasijao punim sjajem! Mladost i iskustvo na košarkaškom druženju u Hali Kej

29. decembar 2021. 01:28 Sport Pirot Plus Online

Nakon dve godine pauze, u Hali Kej organizovano je Novogodišnje okupljanje svih selekcija Košarkaškog kluba Pirot, jednog od najmasovnijeg sportskog kluba u gradu. 

Ovo je bila Novogodišnja košarkaška žurka, u pravom smislu te reči, gde su se košarkaši ovog kluba, počev od onih najmladjih pa do prvotimaca, družili uz muziku, a malo i takmičili. 

Okupljanje je zamišljeno tako da se svi članovi kluba, treneri, uprava, saradnici ali i mediji okupe u Hali Kej i tako dodatno promovišu košarku. Za najmladje članove uprava je pripremila i paketiće, slatkiše i okrepljenje. 

Kako je rekao Zoran Milovanović, trener prvog tima, predvidjeno je bilo takmičenje u košarkaškim veštinama i šutiranju trojki, kao i bliski susret budućih košarkaških nada sa najboljim košarkašima našeg prvog tima. 

Milovanović je sumirao prethodnu sezonu, prethodne postignute uspehe i najavio različite aktivnosti u narednoj godini od kojih je jedna i letnji kamp košarke. 

Predsednik kluba Dušan Dimitrijević izrazio je zadovoljstvo što je u hali video toliko dece koja sa entuzijazmom pristupaju ovom sportu. Proteklom sezonom je zadovolja, a još bolje klubske rezultate očekuje u 2022.

Nakon predvidjenih aktivnosti, sve selekcije KK Pirota fotografisale su se sa trenerima i upravom.