Piroćanka Mila Djordjević uspešno igra u podmladjenoj reprezentaciji Srbije Ligi nacija

21. jun 2019. 11:00 Sport Pirot Plus Online

Piroćanka Mila Djordjević proputovala je svet u protekla dva meseca. Mila je u sastavu podmladjene reprezentacije Srbije igrala u Ligi nacija. Mladi tim Srbije bio je dobar rival kompletnim sastavim svetskih reprezentacija. Bila je ovo odluka selektora da odbojkašice koje će uskoro zameniti našu prvu ekipu koja je osvajala brojne medalje na svetskim takmičenjima.

U prvom kolu prvog vikenda, Srbija je 21. maja u dvorani "Aleksandar Nikolić" igrala protiv Holandije, dan kasnije odmerila je snage sa selekcijom Koreje, na zatvaranju "vikenda" 23. maja protiv Turske. Drugi vikend od 28. do 30. maja, a Srbija je u 5. grupi u Italiji, a pored domaćina rivali su bili i SAD i Dominikanska Republika. U okviru 12. grupe trećeg vikenda (4 - 6. jun), u Belgiji. Srbija je igrala sa Belgijom, Rusijom i Poljskom. Četvrti , od 11. do 13. juna, u 15. grupi, u Japanu, Srbija se sastala sa domaćinom, Brazilom i Tajlandom

Mila Djordjević je u dresu sa brojem 23.

Finalni turnir će se odigrati od 3. do 7. jula u Kini. Pored Kine, na Finalnom turniru će nastupiti i pet najuspešnijih selekcija sa ukupne tabele posle 15 odigranih utakmica.