Piroćanci respektuju Subotičane VIDEO

26. decembar 2013. 18:25 Sport Pirot Plus Online

Ovog vikenda igraju se utakmice poslednjeg kola prvog dela prvenstva Druge lige. Košarkaši Pirota, u svojoj prvoj sezoni posle skoro tri decenije, postgli su zavidan rezultat. Pozitivan odnos pobeda i poraza svrstao ih je medju timove u gornjem delu tabele. Pirotsku ekiopu niko nije na gostovanju ubedljivo nadigrao i savladao. Trener Zoran petrović potvrdio je svoje stručne vrednosti, ukomponovao tim sa iskusnim igračima koji su znali da u teškim trenucima ispolje svoju snagu i ostvare pozotivne ishode.

Naš tim u subotu u Subotuici u poznatoj “Dudovoj šumi”, u Hali gde su utakmice gubili mnogi poznati superligaši, pokušaće da polusezonu završi još jednim prijatnim iznenadjenjem na gostovanju. Utaikmica protiv najrenomoiranijeg tima u Drugoj ligi, , u čijem rukovodstvu je Dr Miodrag Vidanović, poznati Piroćanac, biće susret timova i klubova koji dobro saradjuju, sportskih prijatzelja, ali, verujemo i pravih rivala na terenu! Trener Zoran Petrović ima visoko mišljenje o domaćinu i ističe da će to biti i jedna od najtežih provera.

Na utakmici u Subotici za Pirot će debitovati mladi Nebojša Raonić, za koga trener Petrović kaže da nije dovoljno spreman, ali da će dobiti odredjenu minutažu. Raonić , u predstavljanju pirotskoj sportskoj javnosti kaže da zna dosta o pirotskoj košarci i da će nastojati da se vrati košarci posle brojnih povreda i doprinese boljim igrama svog novog tima.