Piroćanci pali u drugom poluvremenu VIDEO

23. mart 2013. 21:27 Sport Pirot Plus Online

Rukomet, Druga liga Morava , Pirot -Vranje 25:30 ( 14:12)

Jedno dobro odigrano poluvreme nije bilo dovoljno da rukometaši Pirota iznenade i savladaju favorita, prvoplasiranu ekipu Vranja. Domaći rukometaši igrali su veoma dobro u odbrani, sigurno u napadu i prvih 3o minuta rešili u svoju korist sa 14:12. Očekivalo se iznenadjenje, prilika da Piroćanci ispune obećenje i nanesu lideru prvi poraz.

U nastavku sve se okrenulo protiv domaćina. Krajem prvog poluvremena teže je povredjen odlični bek Pavlović koji je morao da napusti ekipu. Nešto kasnije zbog teže povrede nosa Gligorijević je prebačen u Niški klinički centar. Povrede dvojice odličnih bekova poremetile su igru pirotskog tima što je doprinelo da se u napadu igra bez realizacije. Uz sve to, čini se, da su arbitri Dušan Cvetković i Igor Nikolić iz Leskovca, koji su u prvom poluvremenu sudili veoma dobro, u nastavku promenili kriterijum i gostima dozvolili veoma često grubu igru.

Bez obzira na sve to, Vranjanci su se predstavili u veoma dobrom svetlu i ipak, zasluženo osvojili bodove .

Ovim porazom Piroćanci su ugrozili treću poziciju na tabeli.

Pirot: M. Stanković, Lilić,Gligorijević 2, Djordjević 6, Simonović 3, Djorić, Merdžanov, Cvetković, Gogov 5, Dankov 4, Živković 3, Ilić, Pavlović, Stanojić 2, Mladenović, N Stanković