Piroćanka Slavića Ćirić dobitnica ovogodišnje nagrade Najuspešnija žena XXI veka, a Pirotski ćilim proglašen najuspešnijim robnim brendom

13. decembar 2019. 19:20 Gradska hronika Pirot Plus Online

Najuspešnije žene i muškarci, istaknuti preduzetnici i javne ličnosti iz celog regiona, početkom decembra, okupili su se u beogradskom hotelu “Crowne plaza” gde su im na gala večeri dodeljene regionalne nagrade za najuspešnije privrednike. Organizator svečanosti je Udruženje “Najprivrednik XXI veka”, a autor priznanja je Slavica Obradović Petrović.

Laskavu titulu i vrednu nagradu primila je i Piroćanka Slavica Ćirić, direktorka Zanatske zadruge za izradu ćilima i suvenira “Damsko srce”. Pirotski ćilim proglašen je najuspešnijim robnim brendom XXI veka, a ona je nagrađena prestižnom regionalnom nagradom “Najuspešnija žena XXI veka” u očuvanju pirotskog ćilimarstva.

Manifestacija NAJ ŽENA, NAJ MUŠKARAC i NAJ PRIVREDNIK ima internacionalni značaj i po mnogo čemu opravdava epitet izuzetnog ekonomsko komercijalnog marketinškog događaja u ovom delu Evrope.

Nagrada za privrednike i uspešne ljude dodjeljuje se još od 2002. godine, a priznanje ide u ruke ženama i muškarcima iz cele regije za njihove izuzetne rezultate u poslovanju i prepoznatljivosti na tržištu, kvaliteti i standardu s kojim u svom poslovanju mogu konkurisati svetskim brendovima.

Foto sa događaja lična arhiva Slavice Ćirić