Piroćanci i Nišlije, po tradiciji, otvorili sezonu! Dobro, za početak!

18. jul 2020. 20:11 Sport Pirot Plus Online

Trening utakmica (1)

Pirot: Radnički – Sindjelić (Niš)  1:0( 0:0)

Stadion kraj Nišave

Radnički: Kojić, Kostić Milutinović, Mančić, Dojkić, Vujović, Adžibaba, Milenković, Petrov, Branković, Kuldžanov, Mirković

U drugom poluvremenu igrali su :  Jovanović, Nikola Petrović, Tošić, Ovusu, Djordjević, Smiljković, Milanović, Kamenović, Novak  Petrović, Momić.

Strelac: Novak Petrović u 61.minutu

Sudije Martin Marinkov, Dušan Djordjević i Andjela Velev

Tradicionalno, niški Sindjelić gostovao je na otvaranju sezone.  S obzirom da je uveliko najteži period priprema, kada se radi dva puta dnevno, Dejan Čelar je za ovu utakmicu imao nešto drugačije zahteve.

Videli smo u prvom poluvremenu novajlije Vujovića, Adžibabu Kuldžanova, Brankovića , kao i povratnika Necu Petrova.

U nastavku su debitovali golman Jovanović, Smiljković, Milanović, kao i povratnici mladi Nikola Petrović i Vukan Djordjević i novajlije Smiljković, Milanović i Piroćancima dobro poznati  Uroš Momić, koji je igrao u Radničkom pre četiri godine, a potom se preselio u SAD.

Interesantno je da je jedini gol na utakmici postogao mladi Novak Petrović, koji će u sledećoj sezoni, zbog odlaska na fakultet, igrati upravo u ekipi Sindjelića.

Nišlije su i ovoga puta, kao i na ranijim utakmicama, odigrale borbeno, pokazali veliku želju da se suprotstave domaćinu. Ostavili su i oni dobar utisak za ovu fazu priprema.

Fudbaleri Radničkog, u sredu, 22. jula igraju u Surdulici protiv superligaša Radnika.