Piroćanac iz Brzog Broda! Ko je sve upropastio Radnički Pirot?!

01. oktobar 2021. 10:59 Stavovi Pirot Plus Online

PRATIM VAŠ RAD KAO SPORTSKOG NOVINARA OD VREMENA KADA MI JE SIN IGRAO U OMLADINCIMA RADNIČKOG. IMAM RESPEKT PREMA VAMA I VAŠEM RADU I HRABROST DA KAŽETE I ONO ŠTO SE NEKIMA NEĆE SVIDETI.

RADNIČKI PIROT JE POSEBAN KLUB SA TRADICIJOM I SVI GA VOLIMO I POŠTUJEMO I NADAMO SE DA ĆE KRENUTI NA BOLJE.  ISTO JE VERUJTE I U NIŠU SA RADNIČKIM.

MOJ SIN JE MARKO STAMENKOVIĆ IZ BRZOG BRODA, POREKLOM IZ SELA JALBOTINA NAJLEPŠEG SEOCETA SA LEVE STRANE JERME I NIŠAVE. ON JE DAO DRUGI GOL RADNIČKOM I ODBRANIO APOSTOLOVIĆA OD NASRTAJA DOMAĆIH IGRAČA U JEDNOM PREKIDU I OSEĆA SE PIROĆANCEM BEZ OBZIRA NA NEPRAVDE KOJE JE DOŽIVEO TAMO.

    ZBOG KINEZA I PARA SU PUSTILI NIZ NIŠAVU TRI GENERACIJE SVOJE DECE I JA SAM SE KAO I ONI SVI RAZOČARAO U RUKOVODSTVO KOJE JE ZA ŠAKU JUDINIH SREBRENJAKA UNIŠTILO NEŠTO ŠTO JE GRAĐENO GODINAMA.

DUŠU I VOLJU TE DECE ZA FUDBALOM TEŠKO JE VRATITI. KUŠTRA JE OSTAO JOŠ JADNIČKO, A ZA MIJALKOVIĆA I DIKU I OSTALE NE ZNAM I GDE SU I STRAŠNO JE AKO SU OSTAVILI SPORT.

ODZVANJAJU MI U UŠIMA REČI TADAŠNJEG TRENERA OMLADINACA, KAKO JE ŠTETA ŠTO KINEZI NISU DOŠLI RANIJE JER SIGURNO NE BI ISPALI IZ LIGE  A NE NAVODI SVOJU NESPOSOBNOST I NESPOSOBNOST JOŠ JEDNOG MALOG BRKATOG ČOVEKA, I TAJ DVOJAC JE LIČNO KRIV ZA ISPADANJE. DA SU DALI GENERACIJE RADETU NE BI TAKO BILO JER NA KRATKO PRATEĆI ONOG ČOVEKA VIDEO SAM DA JE KAPACITET ALI IZGLEDA NIJE NA LINIJI ITD.

OVAJ DVOJAC JE IMAO ODREŠENE RUKE I ZA IZBOR IGRAČA I POSTAVKU IGRE ALI JE NEDORASTAO I TO JE RAZLOG ZA ISPADANJE, A NE ZATO ŠTO KINEZI NISU RANIJE DOŠLI. I GDE SU SAD KINEZI U PIROTU, A GDE NAŠA DECA ITD.

MOJ SIN JE POSLE TOGA USPEŠNO IGRAO U RADNIČKOM IZ NIŠA KVALITETNU LIGU I DOBRO MU IDE U SRPSKOJ LIGI VRATIO SE DA POMOGNE SVOME NASELJU I NISAM DOZVOLIO DA MU SLIČNI STRUČNJACI POLJULJAJU SAMOPOUZDANJE I OSTAVI SPORT.

NA YOU TUBE KANALU IMATE VIDE PREZENTACIJU OVOG MALOG VELIKOG NATURALIZOVANOG PIROĆANCA .

NISAM VAM SE OBRATIO ZBOG TOGA VEĆ UOPŠTENO PLANIRAM ODAVNO DA VAM PIŠEM JER IMAM POŠTOVANJE PREMA VAMA IZ GORE NAVEDENIH RAZLOGA ,

VI STE NOVINARA STAROG KOVA KOME ME TREBA INTERNET DA BI PISAO JER INFORMACIJE IMATE U MALOM PRSTU ŠTO SE KAŽE,

POZDRAV OD VLADANA IZ BRZOG BRODA