Piroćanac, Bojan Ćirić, ALL STAR -Technology Fellow u najboljoj konsultantskoj kući na svetu, Deloitte!

30. maj 2024. 11:10 Društvo Pirot Plus Online

Tragom vesti koju smo dobili,  stigla je i potvrda izuzetnog prioznanja. Naime, Bojan Ćirić, naš Piroćanac,  promovisan je  na poziciju Technology Fellow u najboljoj konsultantskoj kući na svetu, Deloitte.

 U pitanju je izvršni nivo, najviša pozicija u mojoj liniji poslovanja. Na ovu poziciju promovišu se najeminentniji, medjunarodno priznati stručnjaci koji su medju najboljima u svetu, pioniri i vizionari u razvoju novih tehnologija. Kao rodjeni Piroćanac, čast mi je i zadovoljstvo što Piroćanci imaju svog predstavnika na izvršnom novou u jednoj od najeminentijih kompanija na svetu.

  O poziciji koja ima svetki nivo vrednosti, Bojan Ćirić kaže da je to ostvarenje njegovih snova!

Veliki životni snovi se ne ostvaruju tako često. Jedan od mojih je da budem u svetskom vrhu u svojoj profesiji. E, pa dragi drugari I prijatelji, danas je taj dan. Čast mi je I zadovoljstvo da sa vama podelim vest da sam promovisan na poziciju Technology Fellow, što je ujedno I najviša izvršna pozicija u mojoj liniji poslovanja, u najboljoj konsultantskoj kući na svetu (Deloitte). U svetu vrhunskog konsaltinga to je novo finale Lige Šampiona ili prva petorka ALL STAR utakmice NBA Lige (Wikipedia: "In industries intensive in science, engineering medicine, and research & development, companies may appoint a very small number of top senior researchers as corporate, technical or industry fellows, either in Science or in Engineering. These are internationally recognized leaders who are among the best in the world in their respective fields." | Deloitte: "Technology Fellows who are our most preeminent technologists. They are deep technologists and pioneers, visionaries, and innovators who tackle problems in AI, Cloud, CRM, ERP, and much more.")
Hvala svima koji su me na ovom putu podržali, posebno mojoj porodici koja je jednako zaslužna za  ovaj uspeh.

Cvetovi pirotske bašte (13)

Uskoro eksluzivni intervju sa Bojanom Ćirićem!

*Foto: Lična arhiva B.Ć.