Paketići za mališane na Dečijem odeljenju na Božić

07. januar 2020. 18:50 Lokalna samouprava Pirot Plus Online

Načelnica Pirotskog upravnog okruga Dragana Tončić danas je, povodom novogodišnjih i božićnih praznika, posetila Dečije odeljenje Opšte bolnice Pirot i podelila paketiće deci koja trenutno borave na ovom odeljenju. Sa njom su decu posetili i direktor Opšte bolnice Pirot, dr Goran Petrović i direktor Filijale za Pirotski okrug Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, Milan Jovanović.

U saopštenju koje smo dobili posle posete navodi se:

„Danas, na Božić, kada proslavljamo dolazak Bogomladenca Hrista, se organizuje niz događaja posvećenih božićnim radostima, a posebna pažnja se obraća na decu - oni za koje je i sam Gospod rekao ”da je takvih Carstvo Nebesko”.

Da dečji osmesi puni radosti i ljubavi, mogu oplemeniti svaki tren našeg života, bili smo svedoci i danas u Opštoj bolnici Pirot, gde su načelnica Pirotskog upravnog okruga, Dragana Tončić, direktor Bolnice, Goran Petrović i direktor pirotske filijale RFZO, Milan Jovanović podelili paketiće mališanima smeštenim na dečjem odeljenju Bolnice i tom prilikom im čestitali novogodišnje i božićne praznike i poželeli da što pre ozdrave.“

*Info i foto: Pirotski upravni okrug