Otvoreno pismo: Preterali ste poslaniče, Lale...

03. septembar 2015. 14:13 Društvo Pirot Plus Online

Hvala Vam,pa ja sam ponosan! Hvala za marketing koji ste uradili meni i našim medijima. Radiju i Portalu!!!Baš mi je drago da se budite rano i slušate Jutro u kojem nisam radio pa sigurno ima tri četiri sedmice. Rade mladi ljudi! Dakle, ne slušate, već Vam ,,poverenici,, poput onog ,,mladog skojevca,, s kravatom javljaju. Lažu Vas. Jutro je prepuno servisnih informacija, uključenja direktora škola, predstavnika Prvog maja, Lenade, Zavoda za poljoprivedu, direktora Bolnice, Doma zdravlja, Apoteke , Uroša, Tihe, košarkaša… Dugačak spisak. Ima snimaka. Žao mi je da se niste setili da sa androida gde nas ima, ili preko streeminga na onom , državnom lap topu , čujete ,,dah Pirota,, dok putujete životom ili se brčkate u nekom od ,,srpskih mora,,!

Ponovo autogol!

Jesam nezavistan novinar. I to dugo i bogato! Mirno spavam, radim uz prosečnu platu sa svojim prosečno plaćenim novinarima jedan častan posao, izveštavajući o životu u ovom gradu. O svemu što se izgradi, popravi, o uspešnim firmama, dobrim djacima, sportistima, idem u sva sela podno Stare planine, razgovaram sa običnim, ,,malim,, ljudima…

I još nešto poslaniče dragi, dobro nas ,,prisluškuju ,, ostali mediji i sve to isto objavljuju. Baš isto kao i mi. O svemu. Trčeći za nama. O mostu, Bazenu, asfaltiranju… pa nismo valjda mi jedini medij u Pirotu koji vam ,,bode oči,,! Kome nije drago da ima most, bazen, asfalt. Ja SE RADUJEM TOME. Za Pirot je, za mog unuka, vašu decu… . Baš sam počastvovan da samo nas citirate! Izgleda da tu ima nešto! Baš me čudi, šta!!

A da radimo, dobro radimo, pošteno, govori da smo medju 2o radio stanica u Srbiji, koje će uskoro biti deo prve Nacionalne radio mreže. Naš Portal je kao beogradska Politika. Što javi – čista istina!!! Ne ličimo na Informer, Kurir, kakvih i ovde ima … O njima ćutite!!!

Zar je sramota , dragi nam poslaniče, da domaćin grada da specijalnu izjavu i čestita Slavu ili kada se vrati sa nekog evropskog dogadjaja kaže narodu gde je bio i šta je radio! Bezobrazni ste i snishodljivi sa onim dobro jutro… Već vidjena glupost ljudi bez argumenata.

E, zaboravio sam, nisu Vas , Vas rodjenog Piroćanca videli na litijama, na Slsvu grada. I zo još poslanik!!!!. Nisam razumeo zašto. Ni vas, ni mnoge druge. Zašto poslaniče, rodjeni Piroćancu!?

Niste viovde. Putujete svetom i svojim mislima!!! Vi ste daleko, svraćate u svoj grad u pauzi izmedju ,, čestih javljanja ,, u Skupštini i ,, muktorpnog rada,, za dobro naših ljudi. Uživam kada gledam tv prenose Skupštine…Ali Vas slabo vidjam.

Vidim da brzo napredujete u mnogim drugim stvarima , mnogo brže nego što se očekuje. A i lepo je to, mlad ste čovek. I treba…

I na kraju, zamoliću Vas pristojno, da se o meni NE SLUŽITE LAŽIMA, jer ću Vas prijaviti Obdusmanu da zatraži dokaze o tome što me napadate, utičete na rad slobodnih medija. . I da li imate pravo na to. Bilo je podrugljivo!!! Lagali ste da sam dobio stan od Opštine, neki vaš tezgaroš je dobio džabe kuću, stanujem kao podstanar, ćerka mi ne radi deset godina, živi u kući roditelja moje supruge , imam zemlju u saksiji i od kula i dvoraca , gradio sam samo one kada sam bio mali u pesku!! A vi, narodni poslaniče?Brzo ste gradili, kažu ljudi!!!

Najlepše Vas molim da prebrojite do deset, jer vam mojih 38 godina profesionalčnog rada, brojne nagrade, poštovanje koje imam u novinskim asocijacijama u Beogradu i mnogo toga što sam u Pirotu uradio bez ijednog dinara, to ne dozvoljavaju. Ajdemo u ispitivanje porekla imovine. Hoćete da Vam kažem kako je nastao Plus radio, hoćete šta imam od automobila, hoćete da vam pokažem kolika mi je plata…

Znate , narodni poslaniče, glup sam i naivan za politiku. Nisam prefrigan. I neumem da ćutim. I ne umem da lažem. Zbog toga nisam mogao da prećutim Vaše grubosti i neistine! I to pred NARODOM, I KOLEGAMA KOJIMA JE TO ODGOVARALO. Bez da trepnete

Dokaza šta radimo ima. Otvorite Portal, slušajte radio, pogledajte druge medije . I onda zastanite. Uporedite! Ako se javno ne izvinite za uvrede, i pored Vašeg imuniteta, biću u prilici da svemu ovome dodam još po nešto! Vi pretpostavljate šta sve!!! Mi se bar ovde u ovom gradu dobro znamo!!! Ne dirajte me, zarad istine mogu da ,,pobesnim,,! Nisam nikome, posebno vama, nešto dužan. Ali, dugo živim , dugo radim, Vašu nameru dobro sam razumeo!!!

To što ste u kampanji, ne dozvoljava Vam da govorite laži!

Uz dužno poštovanje prema ,,Vašem liku i delu,, , to Vam neću dozvoliti. Imam porodicu, imam unuka, imam čast i obraz… Nemate pravo na to! Vršnjak ste moje ćerke, otac mogu da Vam budem, čak i da vas podučim nekim stvarima.

Poslaniče, brinite o narodu. Ostavite nezavisnog novinara jer VI nemate pravo da komentarišete rad medija. Pitaću i vaše u Beogradu! To ni Evropa ne dozvoljava.

Iskreno ću razmisliti, poslaniče, kako da se postavim nadalje… Politika Vaše povereničke skupine je isključivo Vaša politika. Uredjivačka politika Medijske kuće Ani press ,, je demokratsko stečeno pravo naše kuće!! Vaše izjave poslaću ANEMu, NUNSu, obavestiću javnost kako vredjate, podrugljivo govorite.

Sve možete, ali mi pošten odnos prema radu i obraz ne dirajte!!! Ja to nikada nisam uradio Vama! Vama Lično! Šta više, gledao sam svoja posla, okretao glavu ponekada!!!

Ostavite me poslaniče na miru, nemate pravo, bavite se svojim poslom!!! Ne narušavajte mi zdravlje, mir i spokojstvo. To se ne kupuje !! To je lično moje!!

PC

Nije ovo na nivou stranke koja vodi ovu Državu. Zamislite se malo !!!