Otvoooriiii! Ljudi čekaju! Lupao sam na vratima Pazarske ambulante!!!

30. avgust 2021. 19:05 Društvo Pirot Plus Online

 To nisam doživeo!     

     Pošto smo objavili  prigovor o stanju u ambulanti u Tija Bari, a čuli i onu bruku da pravo na sanitrni čvor imaju lekari, jer su ključevi na njihovom stolu, krenuo sam danas, mada ne idem tim putem, pored Pazarske ambulante. Parkirao sam "žućka" i kroz prozor snimio atmosferu. U tom trenutku čuo sam poziv.

 Kada sam izašao  i krenuo, shvatio sam da je to bio zov iz očaja .

 Nisam mogao da verujem. Nikada mi se, zaista, ovo nije dogodilo. Čak i to da stavim nogu i ne dozvolim da neko zatvori vrata. Evo priznajem. To sam učinio. Dok sam to činio,  sestra sa druge strane, lepo ime "sestra", pozvala je mog poznanika koji čeka uput zbog karcinoma, da uđe.  Dok sam odlazio, video sam da je još neko ušao.

    Šta da vam kažem. Kunem se da mi nije potrebna uloga bilo kakvog spasioca, dobročinitelja. Mislim da bi to, svako od vas, da je na mom mestu uradio.  Strašno je da su ovi ljudi  tako dugo čekali, a da su oni, unutra od "pola jedan" bili nekud. U hodniku sam video nekoliko njih kao izlaze, dok sam lupao u staklo!

………………………………………………………………………

 I posle će Vladan Vasić da me optužuje da  sam tragediju, smrt beba, koristio za obračun sa nekim!

 Sa kim, druže!!??

Sa ljudima, u ovom slučaju direktorom Bolnice i Doma zdravlja nije potreban obračun.

Da razumeju život, ljude kojima se nanosi zlo i ne izražava nikakvo poštovanje, oni bi sami otišli sa tih mesta.

Bio bi to moralni čin!

Da li se slažeš gospodine grado-načelniče!?

 Lepo sam napisao grado - načelniče!

Ti si  "načelnik" ljudima!  Treba da štitiš nezaštićene, a prvima da predložiš  ispraćaj uz zvuke neke vesele melodije !

 To treba da uradiš !