OG "Najbolje za Pirot": Neprirodno ujedinjenje snaga - slamka spasa!

26. februar 2020. 13:30 Društvo Pirot Plus Online

Povodom današnje konferencije za medije gradonačelnika Vladana Vasića,  Odbornička grupa "Najbolje za Pirot" objavljuje sledeće saopštenje

Dužni smo da se obratimo građanima Pirota, kao odbornici Skupštine Grada. Kako je konferencija za medije održana u prostorijama Skupštine Grada, zaista nije jasno u kom svojstvu je govorio mr Vladan Vasić. Da li je ovo bila konferencija za novinare Gradonačelnika ili stranačka konferencija?

Očigledno je da vladajuća većina u Pirotu gubi podršku građana, te kao jedinu slamku spasa vidi neprirodno ujedinjavanje snaga čiji je jedini cilj ostanak na vlasti, a ne interes građana. Izdaja svega o čemu su govorili do sada zaista nije prepreka u borbi za funkcije i golu vlast. Lični interesi i potreba za skrivanjem iza kulisa vlasti su nadvladali nad potrebama Piroćanaca. Gradjani Pirota će na predstojećim izborima reći da li je odluka Gradonačelnika dobra samo za njega lično ili za Pirot.
 "Najbolje za Pirot" nastavlja svoju doslednu politiku, vođenu interesima građana, za odbranu pravih vrednosti, za odbranu reka, za nove ideje i nove ljude.

Šef odborničke grupe "Najbolje za Pirot", Dr Žarko Todorović