Odsek Pirot potpisao Ugovor o dualnom modelu učenja kroz rad za Kompanijom Tigar tyres

11. maj 2021. 19:15 Društvo Pirot Plus Online

Posle informacije koju smo objavili na našem portalu Pirot Plus onlajn o novom programu iz oblasti organizacionih nauka, na kojem radi Odsek Pirot Akademije tehničko-vaspitačkih strukovnih studija, dobili smo vest da je danas sklopljen Ugovor o dualnom modelu učenja kroz rad sa Kompanijom Tigar tyres doo.

Ovo je prvi poslodavac sa kojim je Odsek Pirot sklopio ugovor.

Prema rečima prof. dr Emilije Popović, rukovodioca Odseka u Pirotu, ovim ugovorom će određeni broj studenata na studijskom programu Akademije - Poslovni informacioni sistemi, sticati znanja učenjem kroz rad u Tigar tyresu. 

Podsećamo da od februara ove godine tim profesora Visoke škole u Pirotu radi na pripremi novog programa Poslovni informacioni sistemi, a što je proisteklo iz razgovora sa predstavnicima privrede grada, na inicijativu rukovodioca Odseka Pirot prof. dr Emilije Popović i gradonačelnika Vladana Vasića. 

Novi program, koji u narednom periodu treba da bude akreditovan, pripada tehničkom polju, oblasti organizacionih nauka, a svršeni studenti imaće zvanje strukovni inženjer informacionih sistema. 

Više informacija o programu možete pronaći u prethodnoj objavi OVDE