ODJEKNULA "BOMBA"! Piroćanac Dimitrije Kamenović u italijanskom Laciju! PITAMO! Šta od transfera ima FK Radnički Pirot?

13. januar 2021. 13:28 Sport Pirot Plus Online

Da li sam bio u pravu pokazaće vreme. Da li je bilo uzaludno sve ono što smo zajedno sa Srdjanom Mitićem, poznatim srpskim advokatom, činili da bi se izborili za istinu i pravdu, pokazaće vreme.

……………………………………………………………………………………………………

     Da podsetimo, Poverenik za informacije od javnog značaja naložio je Radničkom da pokaže Ugovor o poslovno tehničkoj saradnji FK Radnički – FK Čukarički Beograd. Dragan Janković, administrativac u Radničkom, dostavio nam je Ugovor u kojem je precrtan iznos sredstava koje je trebalo ili je uplatio FK Čukarički. (nezvanično smo saznali koji je to iznos – ali do daljeg nećemo o tome)

   Poverenik je izdao Rešenje da se Radničkom, po propisima, izrekne novčana kazna, zbog nepostupanja. Kako su se sve državne finansijske institucije proglasile nenadležnim, Poverenik nas je obavestio da će meru Radničkom izreći Vlada Srbije.

  Bilo je to kada još Vlada nije bila formirana, odmah posle izbora.

…………………………………………………………………………………………………

     FK Čukarički je juče objavio "bombu"!

"OGROMAN TRANSFER NA ČUKARICI: Drugi najveći u istoriji!"

Objavu možete pogledati OVDE

Time je naša najava, poodavno objavljena, da su za reprezentativca Srbije, Piroćanca Dimitrija Kamenovića zainteresovani veliki italijanski klubovi bila TAČNA! Dikin menadžer je Mateja Kežman, a jedan od saradnika u Agenciji Saša Gruber. Obojica su igrali u Pirotu.

     Naša obaveza je da u narednom periodu zatražimo odgovore na sledeća pitanja, odnosno pokrenemo da se, ukoliko Dimitrije Kamenović ode u Lacio, Radnički obrati Fudbalskom savezu Srbije i UEFI i zatraži pravičnu naknadu, predvidjenu propisima. 

  1. Nastavićemo, zajedno sa Srdjanom Mitićem, da dobijemo konačan stav o tome zašto Radnički sakriva najbitnije detalje iz Ugovora?
  2. Kako ima elemenata za eventualnu odgovornost, tražićemo da se ispitaju okolnosti pod kojima je Dimitrije Kamenović prešao u Čukarički i i zbog čega je Radnički oštećen, jer Ugovorom nije predvidjen procenat u slučaju prelaska u drugi Klub  na šta Radnički ima potpuno pravo.

 Da li je potpisan štetan Ugovor?

  1. Propisima Fudbalskog saveza Srbije Radnički ima pravo na tzv. TRENING KOMPENZACIJU. Da li je trening kompenzacija obračunata i na osnovu kojih podataka? 
  2. Zahtevali smo od Gradskog fudbalskog saveza da nam dostavi tzv. "sportski pasoš" podatke o tome kada je Dimitrije Kamenović registrovan za FK Radnički i kada je izdata ispisnica.
  3. Od Fudbalskog saveza Srbije tražićemo podake o tome za koje je selekcije Srbije i kada nastupao Kamenović. Igrao je po našim informacijama za pionirsku, kadetsku, omladinsku i mladu reprezentaciju.
  4. UEFA je u želji da zaštiti, pre svega, male klubove, odnosno, matične klubove fudbalera koji prelaze iz jedne zemlje u drugu, uvek "SOLIDARNOST" tačnije iznos koji pripada matičnom klubu u slučaju prelaska u klub iz jedne države u drugu.

…………………………………………………………………………......

Mediji "bruje" ovih dana!!!

Pukla bomba na Banovom brdu, Čukarički PRODAO IGRAČA Laciju za 2.500.000 evra!

Velike stvari poslednjih godina radi Čukarički kada su u pitanju transferi, a evo još jednog. Levi bek tima sa Banovog brda Dimitrije Kamenović pojačaće Lacio, a superligašu će pripasti dva i po miliona evra tvrdi "Sportski žurnal".Kamenović neće odmah napustiti klub, već će do leta igrati kao pozajmljen igrač na Brdu. Italijanski velikan je dugo pratio mladog defanzivca, a kako je došlo do dogovora, Čukarički se može pohvaliti još jednim unosnim poslom. Od četvrtka će Čuka biti na pripremama u Turskoj, a Dimitrije Kamenović će se timu priključiti tek pošto u Rimu prođe lekarske preglede.

………………………………………………………………………

Kamenović je rođen 2000. i dete je Čukaričkog u kom je kao profesionalan debitovao 2019. Igrao je za sve mlade selekcije naše države.

  (Izgleda da novinar nije znao pravu istinu, Kamenović je DETE RADNIČKOG PIROT, slučajno ili namerno, POGREŠIO JE)!

……………………………………………………………………………….

07.10.2019. — Pojavljivanje Dimitrija Kamenovića na spisku mlade reprezentacije Srbije je za neke ... Defanzivac Čuke Dimitrije Kamenović spreman da debituje za U 21 selekciju. ... Čukaričkog jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera koje Srbija u ... sezone već sakupio osam nastupa za Brđane u svim takmičenjima.

Pukla bomba na Banovom brdu, Čukarički ... - Blic Sport

https://sport.blic.rs › domaci-fudbal

Pre 13 sati — Foto: Nenad Mihajlović / RAS Srbija ... Levi bek tima sa Banovog brda Dimitrije Kamenović pojačaće Lacio, ... Igrao je za sve mlade selekcije naše države. Video: Čuveni fudbal sa "fićama" u Beogradu ... KOLUMBIJAC STIGAO NA BANOVO BRDO Imaće pravo nastupa već protiv Crvene zvezde ...

Pukla bomba na Banovom brdu, Čukarički ... - Blic Sport

https://sport.blic.rs › domaci-fudbal

Сјајан посао Брђана: Лацио купио Каменовића за 2,5 милиона, леви бек остаје још пола године у Чуки - СПОРТСКИ ЖУРНАЛ

http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/107422/sjajan-posao-brdjana-lacio-kupio-kamenovica-za-2-5-miliona-levi-bek-ostaje-jos-pola-godine-u-cuki