Objavljen Javni poziv porodicama sa troje i više dece da se prijave za izdavanje i korišćenje kartica "Cena minus za 3+"

15. januar 2024. 11:53 Lokalna samouprava Pirot Plus Online

Javni poziv prodicama sa troje i više dece da se prijave za izdavanje i korišćenje kartica "Cena minus za 3+" objavljen je danas 15. januara.

Gradska uprava Pirot obaveštava porodice sa troje i više dece sa teritorije grada Pirota da od 15.01.2024.godine mogu podneti zahtev za izdavanje "Ponosne kartice - Cena minus za 3+" kojom mogu da ostvare finansijske olakšice prilikom plaćanja određene robe ili usluge kod više od 1.500 privrednih subjekata.

Spisak privrednih društava, sportskih i drugih organizacija, javnih ustanova i ustanova na teritoriji cele Srbije, kod kojih korisnici mogu da ostvare pogodnosti, dostupan je na internet prezentaciji udruženja www.triplus.org.rs i stalno se ažurira.

Pored Javnog poziva, koji je objavljen na zvaničnom sajtu grada Pirota, objavljen je i obrazac zahteva za ostvarivanje prava na karticu i saglasnost za obradu ličnih podataka. Pomenuti obrasci mogu se preuzeti u Uslužnom centru Gradske uprave. Zahtevi se mogu podneti do 31. januara.

Porodice koje do navedenog datuma nisu podnele zahtev, a ispunjavaju uslove, kao i porodice koje u toku godine ispune uslov za izdavanje kartice, mogu tokom godine da podnesu zahtev, a kartice će biti sukcesivno izrađivane i dostavljane korisnicima.

Javni poziv i obrazac zahteva možete preuzeti sa sajta grada Pirota na LINKU

*Naslovna fotografija preuzeta sa sajta triplus.org.rs