NSZ filijala Pirot: Sajam zapošljavanja 7. aprila. Učešće potvrdilo 46 poslodavaca koji nude preko 400 radnih mesta

06. april 2022. 11:35 Privreda Pirot Plus Online

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) - Filijala Pirot poziva poslodavce i nezaposlena lica na Sajam zapošljavanja. Sajam zapošljavanja će se održati 07. aprila 2022. godine od 11 do 13 časova u sali „Gazela“, ulica Vojvode Mišića bb Pirot.

Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku za zapošljavanje radi evidentiranja učešća i informisanja o potrebnoj pripremi za sajam. Filijala Pirot savetuje nezaposlena lica da pre dolaska na sajam završe Obuku za aktivno traženje posla koja je od sada dostupna i na online platformi NSZ (savetnici za zapošljavanje su na raspolaganju za dodatne informacije).

Učešće je potvrdilo 46 poslodavaca koji će ponuditi više od 400 radnih mesta različitih profila zanimanja.

Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih mera i programa pri zapošljavanju. 

U okviru sajma na štandu NSZ će biti organizovana prezentacija Javnih poziva za podršku zapošljavanju poslodavcima i nezaposlenim licima.