Novogodišnja humanitarna akcija učenika Mlekarske škole

16. decembar 2020. 09:05 Društvo Pirot Plus Online

Mlekarska škola sa domom učenika „Dr Obren Pejić“ u Pirotu i ove godine organizuje, sada već tradicionalnu, novogodišnju humanitarnu akciju.

Na inicijativu Učeničkog parlamenta škole, ovogodišnja akcija usmerena je ka prikupljanju dobrovoljnih priloga za lečenje malog Olivera, dečaka koji boluje od spinalne mišićne atrofije i za čije lečenje je potrebno sakupiti 2.4 miliona dolara. Učenici i zaposleni škole doniraju novac slanjem SMS poruke sa brojem 848 na broj 3030 fondacije „Budi human“. U maloprodajnim objektima Mlekarske škole u gradu biće postavljene kutije za dobrovoljne priloge u koje građani mogu ostaviti svoj doprinos akciji.

Uz podsećanje da je malenom Oliveru u četvrtak, 17.12. prvi rođendan koji će on proslaviti u bolnici čekajući svoju šansu za bolji život, učenici i zaposleni Mlekarskeškole pozivaju sve sugrađane da se priključe ovoj humanitarnoj akciji.

Mlekarska škola sa domom učenika „Dr Obren Pejić“ u Pirotu i ove godine organizuje, sada već tradicionalnu, novogodišnju humanitarnu akciju.

Na inicijativu Učeničkog parlamenta škole, ovogodišnja akcija usmerena je ka prikupljanju dobrovoljnih priloga za lečenje malog Olivera, dečaka koji boluje od spinalne mišićne atrofije i za čije lečenje je potrebno sakupiti  2.4 miliona dolara. Učenici i zaposleni škole doniraju novac slanjem SMS porukesa brojem  848 na broj 3030 fondacije „Budi human“. U maloprodajnim objektima Mlekarske škole u gradu biće postavljene kutije za dobrovoljne priloge u koje građani mogu ostaviti svoj doprinos akciji.

Uz podsećanje da je malenom Oliveru u četvrtak, 17.12. prvi rođendan koji će on proslaviti  u bolnici čekajući svoju šansu za bolji život,  učenici i zaposleni Mlekarskeškole pozivaju sve sugrađane da se priključe ovoj humanitarnoj akciji.