Novi "pirotski kvartet" za pobedničke melodije! VIDEO

12. septembar 2014. 14:29 Sport Pirot Plus Online

Pojačanja KK Pirot, Lazar Rašić, Marko Gaćinović, Nikola Raičević i Lazar Luković.

Vreme radi za pirotski tim. Kako dani odmiču, trener Mihajlo Mitic može biti sve zadovoljniji. Ekipa je juče kompletirana, stigao je visoki centar lazar Luković , talentovani , 204 visoki Čačanin. Novi ,,Pirotski kvartet,, Marko Gaćinović, Nikola Rakočević, Lazar Rašić i Lazar Luković , očekuje se dadu pravu intonaciju za pobedničku pesmu , zajedno sa ,,starosedeocima,, Kosanovićem, Mukanovićem, Filipovićem, Mladenovićem, Čolićem, Vasićem...

Trening u Hali Kej bio je i poslednji pred dva meča sa Slogom iz Kraljeva, koju predvodi Piroćancima omiljeni i cenjeni stručnjak , Zoran Petrović, koji je Pirotu podario radost drugoligaških mečeva. Petrović i Mitić ,,ukrstiće vojske,, da provere ,,džebane,, i vide kakvom će taktikom u bojeve za bodove.

Mihajlo Mitić je zadovoljan, mada mu još uvek ne ide sve dobro s terminima zbog zauzetosti Hale. Ne može u potpunosti da planira rad.

Lazar Luković, nije krio zadovoljstvo što je iz ,,grada košarke,, došao u još jedan srpski košarkaški grad!

Prva utakmica Pirot - Sloga igra se u petak u 18 časova u Hali Kej. Revanš meč zakazan je za subotu u 15 časova.

Poznati su i parovi za predstojeće prvenstvo Druge lige. Pirot u prvom kolu gostuje u Smederevskoj palanci. Evo rasporeda !