Ninoslav Ćirić na vanrednoj Skupštini Rukometnog saveza Srbije

23. decembar 2020. 11:48 Sport Pirot Plus Online

Na vanrednoj Skupštini Rukometnog saveza Srbije održanoj u hotelu “Кraun Plaza” učestvovalo je 39 od 47 delegata iz cele Srbije, na kojoj je u svojstvu delegata bio prisutan i Ninoslav Ćirić, potpredsednik Rukometnog saveza centralne Srbije i član skupštine Rukometnog saveza Srbije, kao i član upravnog odbora Rukometnog kluba Pirot.

Jednoglasnom odlukom delegata vanredne Skupštine Rukometnog saveza Srbije za novu predsednicu Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije izabrana je Milena Delić. Za potpredsednike UO RSS izabrani su Dejan Stanojević i Vladimir Mandić.

Na predlog nove predsednice Rukometnog saveza Srbije izabran je i Upravni odbor čiji su članovi predsednik RК Vojvodina Milan Đukić, Dragan Lozo, nekadašnji reprezentativke i reprezentativci Dragan Momić, Milorad Кrivokapić (zadužen za muški rukomet), Ljiljana Кnežević i Jelena Erić (zadužena za ženski rukomet). Za generalnog sekretara RSS izabran je Svetozar Stanković. Novi predsednik Skupštine RSS postao je Dragan Bukvić koji je tu funkciju obavljao i u mandatu do 2016. godine. Za potpredsednika Skupštine RSS izabran je Dejan Milenković