Nikom nije lepše nego nam! Sanel, Dule, Raške, Mladen, Penda, Miloš, Matke, Dika, Demonte... Junaci još jedne subotnje večeri! Prva liga Srbije KLS

10. oktobar 2020. 22:59 Sport Pirot Plus Online

Hala Kej

Igrano bez prisustva gledalaca

 Pirot – Dinamik Beograd 79 :75 ( 20:22, 22:19,  22:11, 15:23)

Sudije Ivan Stefanović, Vladimir Vesković, Stevan Krstić

       Iskreno nije lako. Kada volite, kada ne sedite mirno, kada skačete na svaki koš, a u rukama kamera, onda to ide mnogo teško. U srcu su mi dugo, a ovaj ulazak medju najbolje, doživeo sam, ama kao porodičnu sreću.

Večeras, večeras je bilo kao iz snova. Da mi je neko rekao da ćemo da uradimo to što smo uradilu, vodio bih ga na večeru kod mog druga Milče u Konak!!!

Ljudi, volim da se "raznežim" da se "razlijem" kada pišem o njima.

Rekoh, ljubav je to. Divni momci, što reče moj drug legendarni valjevski novinar Dragan Ilić Ikona.

Ali sada ću nešto drugačije. Prvo ću vas odvesti u svlačionicu. Jeste da moj stari znanac iz vremena predsednikovanja u ovom našem Klubu, tadašnji neprikosnoveni sudija Krneta iz Beograda, a večeras delegate, nije dozvoljavao da mrdnemo bez make, uleteo sam posle utakmice u najlepše mesto u gradu.  Evo gde.

Snimao sam u svakom poluvremenu po malo. Vodili su oni do 24:24. Tada smo okrenuli "drugi list" i nisu nam mogli ništa.

Evo šta sam pisao!

24:24 Sanel i Matke – koš

12. minut 27:24 okrećemo, vodimo, Raškeee

Teško, lomi se, tu smo, blizu.

Vodimo 44:41

 48:42, bežimo, ponovo Saneel pik, Mladeen Pantiić .

 Ohoo, gde ste sada… 52:42. Ko bi rekao?

 Gosti kreću u presing. Smanjuju 54:48. Ma ne damo se Raškeee, trojka, Sanel, vodimo Pirot – Dinamik na semaforu 64 :52.

 Gde ste sada … 

Glas, onaj s bojem 3, tako mlad Slovenac, pogadja, dobar igrač.  64:56. Matkeee 66:56.

 O Bože, gde si… neće valjda

 Vraneeeš, uhh  kako važno, 68:64. Pantiić 70:64. Kakav meč. Ko izdrži, javiće …

 Ne daju se!  Smanjuju 70:67. Užas. U 36. minutu Pantić odlazi sa pet penala. Šta ćemo sad? Još jedan napad u seriji grešimo.

Tu su, 70:69 !!!!!

 Ne znam kako se zove, nemamo protokol, "crko" štampač. Broj 13, izjednačenje  70:70, tri minuta do kraja! Šta ćeemo sad? Ljudiiii, momci, borba.

 I bi borba

Dule greši, nema više duše, greše i oni. I onda Pendaaa, Bog ga poslao. Najlepša trojka u njegovoj karijeri. Tu im se slomilo, 73:70.

  Tajm aut. Odjekuje puna flaša o parket. Nervozan Čakarević, kao da u Partizanu nikada nije gubio. Nešto kasnije, puče još jedna. Neka, neka se prazne, ko zna zašto je to dobro!!

…………………………………………………………………..

 I toliko od mene.

Evo vam kraj, ako imate nerve gledajte. Ja neću, ponovo, sigurno. Ali hoću da vam kažem, da ćemo I ovo subotnje veče pamtiti.

Bacili smo u Nišavu veliki OKK Beograd. Eno ga kupa se u,,sedmom brzaku,, i  Dinamik. Sa sve Turčinom , Slovencem , Čakarom, sa sve beogradskim  talenatima

Evo ovako je bilo.

Čujte i aktere

…………………………………………………………………………..

 Do sada smo ih gledali na teve. Odavno su otišli iz naše Lige. Bili su "vidjeni",  vinuli se  medju najboljih šest u zemlji. Mučili Zvezdu i Partizan. Pre nego da dodju, čulo see!  Uuuu, mlada  ekipa, selektirana, igraju jako, brzo…. Došao neki Akai iz Darušafake, Glas supertalentovani Slovenac, vremešni Čakarević i  sve tako .

    Na zagrevanju su izgledali lepo.  A sve ostalo ste videli. Marko je napravio ozbiljan tim sa dobrim momcima i košarkašima. Zamislite bez Džonija, kome je na klupi bilo nikada teže.

…………………………………………………………………………….

 Pogledajte statistiku. Ako ne razumete sve, ne brinite, kad odspavam i odmorim, sutra pre podne, pokazaću vam  kako  smo ih "oduvali",  gde smo ih dobili i gde smo im držali čas.

  I još nešto. Neko reče, a ja objavljujem.

Naša "velika" teve dobila je  konačno "prajm tajm"  (vreme kada je najgledanija). Zahvaljujući košarkašima Pirota od pola osam, svake druge subote  uveče, dok ne otvore kapije Hale, budite preko puta.  Uživajte. A posle, zna se, da punimo halu do vrha!

I još ovo. U petak, tamo idući, Pirot igra u Novom Sadu sa Vojvodinom. Prenosi TV Arena!

Momčine, bravo!!