Nenad Đorđević o još jednoj godini za nama i planovima u 2022. - Tribine na teniskim terenima zasijaće "punim sjajem" u aprilu

10. januar 2022. 13:35 Sport Pirot Plus Online

Prilikom sumiranja protekle godine, Nenad Djordjević, direktor Sportskog centra Pirot rekao je za portal Plusonline da su mnogobrojne planirane akrtivnosti realizovali, posla imaju i previše, a broj radnika je na istom nivou. 

Zabrana zapošljavanja je jedan od problema sa kojim se i dalje suočavaju, dok je sportskih objekata sve više u ingerenciji ovog centra. 

U 2021. godini su i teniski tereni i TK Pirot prešli u nadeležnost grada i SCP, a direktor podseća da je bilo i odredjenih radova na poboljšanju samih terena. U toku je javna nabavka za uredjenje tribina na terenima pa se očekuje da do aprila mececa i one zasijaju "punim sjajem". 

Kao najbitniji projekat u kojem je idejno učestvovao Sportski centar, Djordjević izdvaja i početak radova na Otvorenom kupališnom kompleksu. 

U 2022.godini biće realizovani projekti prekogranične saradnje koji su u ovoj godini obustavljeni i to, "Projekat biciklističke staze kroz Pirot" i "Javni prevoz biciklama".