Nenad Nikolčić: Našom inicijativom, pojačali smo javnu rasvetu u Ulici Nikole Pašića!

24. septembar 2021. 12:21 Gradska hronika Pirot Plus Online

Nenad Nikolćić, menadžer projekta javio se juče oko 18 časova.  Bio je u Pirotu. Na osnovu rezultata merenja odlučili su da neke svetiljke u Ulici Nikole Pašića promene. Prema njegovim rečima rezultati su na donjoj granici i moglo bi tako da ostane. Odlučili su u znak dobre volje i dobre saradnje da u jednom delu ove duge ulice  urade dodatne radove.

Negde oko osam našao sam se na licu mesta. Tamo gde su mi on i Bojan Ivković kazali da se radilo. Od Hotela, kako kaže Nikolčić, hajde od Golemog mosta sve dole prema Tigru.

Evo kako je to izgledalo sinoć.

Tu kod Kružnog toka, zatekao sam komšije koji svake večeri sede ispred nekadašnje pekare.

Jedan od komšija iz Jatagan male, onaj pričljiviji, kako ga je ovaj drugi nazvao "Ilija Čvorović" iz filma “Balkanski špijun”, žalio se da su sklonili jednu svetiljku i da je na ulazu u Ulicu Pavla Krstića mrkli mrak. Sreo je, kaže, Vladana Vasića i požalio se. Obećao je!!

U povratku, prošao sam Dečanskom ulicom. Stanje ću da prenesem Bojanu Ivkoviću. Da li su razlog instalacije, tek tamo mislim da radi samo jedna nova. Ostalo, neke svetiljke stare tinjaju, a nekoliko ne rade.

Nenad Nikolčić je u Nišu. Čuli smo se. Pitao sam zašto se razlikuje boja svetiljki i još po nešto. Obećao je da će se javiti posle jedan. Ako se javi, postavićemo razgovor!