Naši prilozi i prigovori radnika Tigar Tajersa, inicirali problem. Rukovodstvo pirotske Kompanije priprema rešenja!

08. februar 2019. 13:20 Gradska hronika Pirot Plus Online

Sredinom decembra prošle godine, u neobaveznoj šetnji prema Tigru, skrenuli su mi pažnju automobili parkirani na trotoaru i na onom brdu do pruge. Bilo mi je neobično. Nekako u to vreme stigao je i mejl nekog od radnika Tigra i mi smo od toga napravili "priču"

http://www.plusonline.rs/tu-oko-nas-ko-pre-parkingu-druga-smena-trazi-prostor-za-parkiranje/

Prošlo je skoro mesec dana, a na našu adresu stigao je još jedan mejl . Naravno da smo ponovo bili na licu mesta. Bilo je hladno, sneg, tako da je parkiranje na brdu izgledalo još opasnije.

http://www.plusonline.rs/pirotski-problem-koji-to-nije-dobro-je-da-je-vozila-sve-vise-ali-gde-ih-parkirati-gradite-parkinge-ljudi-vas-mole/

Kako bi ovu temu uveli u gradske okvire, razgovarali smo sa Slobodanom Rančićem, saobraćajnim inspektorom iz Gradske uprave .

Od tada je prošlo desetak dana. Čule su se različite reakcije. Bilo je komentara koji su bili negativni, upućeni na naš račun, da "uznemiravamo" radnike Tigar tajersa i veliku fabriku "koja nas sve hrani" do komentara da radnici čekaju da se nadje rešenje jer ne prihvataju da im neko iz kadrovske službe snima automobile.

Danas smo dobili saopštenje, da li odgovor iz Tigar tajersa, što nas je obradovalo, pre svega što je naša tema naišla na regovanje u Tigar Tajersu i što rukovodstvo traži rešenje za sve probleme , kojih ponekada ima, kao i za parking prostor. Evo saopštenja iz Službe a komunikacije . Prenosimo u celosti:

Nismo ni sumnjali da u ovoj Fabrici gde je organizacija svega na evropskom nivou, neće reagovati. Mi zahvaljujemo radnicima koji su nam se javili, a naravno na neki način razumemo i one koji su smatrali , da smo isticanjem ovog problema , imali neki drugi cilj! Ne! Samo jedan, da se automobili zaposlenih u Tigar Tajersu parkiraju tamo gde je predvidjeno i gde neće imati probleme da na najbrži način stignu do svog radnog mesta, ali i da osnovni cilj bude bezbednost radnika.