Naša čestitka za 10 godina NALED-a: Srbija bez NALED-a izgledala bi drugačije!!

06. septembar 2016. 14:00 Društvo Pirot Plus Online

Poštovana gospodo!

S ponosom, što smo u proteklih 10 godina pratili aktivnosti NALED-a, želimo da vam, čestitajući jubilej, pošaljemo iskrenu zahvalnost što postojite!

Reformske inicijative koje ste pokretali, efikasni sistem za izdavanje građevinskih dozvola , na čemu ste insistirali , borba protiv sive ekonomije i još mnogo toga, bili su snažni pokretač razvoja Srbije.

Da, zaista je tako, kako je jednom izjavila Ana Brnabić, tadašnja predsednica UO NALEDAa, a sada ministar, da je čast biti član NALED-a. Ovakvih organizacija u Srbiji nema. NALED je jedinstven, originalan i uvek prvi. Preteča razvoja Srbije. Da, Srbija bez NALED- a izgledala bi drugačije!!
Želimo vam još mnogo ,,deset godina,, za dobro Srbije, bez obzira na to, što nekima, nekada, nećete odgovarati. NALED je zaista originalan i jedinstven po svemu, po ideji, načinu obrade, saopštavanja.

Svima u NALED- u, članovima Upravnog odbora, članicama NALED- a još jednom čestitamo jubilej.

Ponosni smo da je član Upravnog odbora NALEDa i u drugom mandatu Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota, što govori i o našem, ,,pirotskom doprinosu,, radu i razvoju NALED-a.

Pratićemo vas i dalje ,,u stopu,, u nastojanjima da afirmišemo vaš rad za dobro Srbije!

Medijska kuća Ani press doo Pirot

Direktor i vlasnik, novinar

Nenad Paunović