NALED predstavlja Sivu knjigu 2021

22. februar 2021. 10:36 Društvo Pirot Plus Online

NALED organizuje 13. godišnju konferenciju o ekonomskim reformama u Srbiji povodom predstavljanja 100 preporuka za bolje uslove poslovanja SIVA KNJIGA 2021. Konferencija će biti održana u hotelu Hyatt Regency u Beogradu sa početkom u 14 časova.

Uživo prenos na www.naled.rs  

Ovom prilikom biće predstavljeno 13. izdanje Sive knjige i zajedno sa liderima Vlade i međunarodne zajednice razmotriće reformske prioritete i mere za podršku privredi u uslovima pandemije.

Na konferenciji će govoriti predsednica Vlade Ana Brnabić, potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike prof. dr Zorana Mihajlović, potpredsednik Vlade i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević i ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović.

Ovom prilikom, posebno ćemo istaći pojedince i timove iz državnih institucija, koji su u saradnji s NALED-om, uprkos izazovima u prethodnoj godini, dali zapažen doprinos  prevazilaženju krize kroz razvoj efikasnih javnih usluga za građane i privredu.

Detalje o događaju možete pogledati na zvaničnom sajtu NALED-a