Najslabija igra košarkaša Pirota u poslednjih nekoliko sezona. Naš tim poražen od manje slabog rivala! Teško bez "Rašketa"!

08. februar 2019. 21:43 Sport Pirot Plus Online

Ne sećam se kada je Pirot sa ovako malo koševa završio meč.


Nekoliko detalja ću samo da izdvojim. Prvo poluvreme iako slabo, nekako smo dobili. A onda strašan pad . U prvih pet minuta nastavka 8:0 za domaćina. I još gori pad . Kada smo u 30. minutu došli na 46:44, ne znam šta se dogodilo.! Još jedan užasan period u 34. minutu 54:44, , minut kasnije čak 58:44. Piroski tim se "pogubio" nije se znalo ko ispušta loptu, ko dodaje protivniku, ko promašuje "zicere". Da, biva sve to u sportu, ali ovo je baš bolelo. Te momke i Marka i naše ljude u Vrbasu i nas koji smo gledali.

Mladi Dimitrije Djordjević imao je dve dobre asistencije za jedinog boljeg od drugih Nemanje Mitića, Djurdjević je postigao još jednu trojku i poraz donekle upristojio.


Moram da kažem pri kraju. Videlo se koliko nedostaje jedan smiren, stabilan čovek i košarkaš. Lazar Rašić nije putovao zbog upale pluća, Sanel Mukanović još uvek ne može da prilagodi igru i navike ovom timu, uz to i lopta ga često ne sluša.


I to je na kraju dalo ovaj loš rezultat.

No, ako smo se uvek radovali i hvalili ove momke kada dobiju meč, da ipak, i u porazu budemo smireniji. Ovo nije bilo naše veče. Takvih večeri ima. Jedino bi bilo dobro da ih ubuduće bude manje.

Momci idemo dalje, sutra je novi dan, u utorak već dolazi Sloga.

Nadamo se da će i Raške ozdraviti.


17.kolo


Rezultati


16/17.02.2019