Nada Avžner: Vreme je! Pirot je već počeo da "cveta". Na Belom trgu milovanke, lale, bele rade, spomenak u raznim bojama...

13. mart 2019. 11:30 Gradska hronika Pirot Plus Online

Ako je suditi po čestoj promeni vremena, neće biti slučajno, ako tamo onog dana kada i zvanično krene proleće, vremenski uslovi sliče nekom drugom godišnjem dobu.

U našem Komunalcu počeli su poodavno da koriste svaki lepi dan za tkzv. prolećne radove. Travnjaci u parkovma očišćeni od lišća, leje pripremane za sadnju cveća, na Keju posečene neke grane drveća , što nam je još više popravilo raspoloženje i najavilo najlepše godišnje doba.

Danas je ekipa Radne jedinice Zelenilo "izašla na teren". Sa Nadom Avžner, zamenicom direktora "Komunalca" dogovorili smo se da razgovaramo upravo "na licu mesta" dok su radnice uveliko sadile prolećne rasade.

Nada Avžner je u ovom poslu decenijama. Svaki razgovor sa njom je prijatniji od drugih jer je tema zaista najlepša. Cveće, zelenilo, proleće. Tako i sada.

Sa lepšim vremenom radnici Komunalca biće još brojniji i biće ih na mnogim lepim mestima u gradu. Vreme je, grad je već počeo da "cveta"