Na stazi "Četvrti kilometar", jednoj od najboljih u Srbiji, u nedelju prvenstvo Srbije u planinskom biciklizmu! Organizator naš Klub "Bike M"

21. jul 2023. 03:16 Sport Pirot Plus Online

 Bike M pirotski Klub, i ove godine organizuje Prvenstvo Srbije u planinskom biciklizmu. Takmičenje biciklista najboljih srpskih klubova održaće se u nedelju, 23.jula na stazi "Četvrti kilometar”

Prema ocenama učesnika na ranijim takmičenjima, naša staza je medju najboljim u Srbiji I takmičari  s velikim zadovoljstvom dolaze U NAŠ KRAJ.

Bratislav Zlatkov , direktor Turističke organizacije Pirot, na današnjoj Konferenciji za novinare rekao je da  je ova manifestacija  postala tradicionalna, Da je u kalendaru Saveza i da je dobila izuzetne ocene.

Uz sve to, na turističko-sportskoj mapi Srbije, Pirot je dobio još jedan dogadjaj koji će, pored oko 200 takmičara okupiti stotinu gostiju najmanje.

Treba reći da se neke ekipe nalaze u Pirotu već nekoliko dana.

Željko Ćirić, trener u Bike M  kaže da u našoj ekipi već ima takmičara koji mogu konkurisati za medalje.

Posle Konferencije za novinare, razgovarao sam sa Milošem Jovanovićem direktorom trke i Željkom Ćirićem, trenerom.  Bike M  postoji desetak godina.

Poslednjih pet trka naši takmičari postižu sve bilje rezultate. Staza je jedna od najboljih u zemlji. Ima razumevanja za organizaciju prvenstva Srbije. Nedostaju sredstva za odlazak na takmičenja van Pirota .