Naš Sale, šampion i pored povrede, ipak, ulazi u ring!!!

11. oktobar 2020. 11:39 Sport Pirot Plus Online

Danas, nedelja, 11.oktobar, nastavljaju se borbe na prvenstvu države u kik boksku – lou kik .

Saša Nikolić, šampion Srbije u teškoj kategoriji u juniorskoj konkurenciji sinoć je pobedio Aleksandra Ivanovića, člana Konastanin kluba iz Niša.

Iako snažniji od njega, naš Sale je u tri runde bio bolji i uspeo da se plasira u polufinale .

Bez obzira što još uvek ima pravo da se nadmeće sa juniorima, Nikolić se odlučio za teži put do medalje.

Danas će se boriti  sa Jovanom Krajinovićem članom KBS Interncional Zrenjanin. Krajinović je visok 2.10 , znatno teži od našeg šampiona.

Oko 11 časova razgovarali smo sa Sašom Nikolić.

Imao sam juče jednu od najtežih borbi u karijeri. Nišlija je snažniji od mene, "tukli" smo se jako. Zalužio sam pobedu. Prilikom jednog udarca nogom osetio sam jak bol. Pojavio se posle meča hematom, koji sam tokom noći pokušavao da saniram. Osećam bolove i u prstima. Dugo smo juče bili u Hali, čak 38. borba, zagrevao sam se, zatim, pauzirao, jer su se borbe odužile. Nos mi je pun,  teško dišem, prehlađen sam . 

U razgovoru sa Mišom, njegovim bratom, čuo sam da je  Saša razgovarao sa svojim trenerom Marjanom Antićem, koji ga je bodrio, dao savete. Bilo je pitanje da li će Saša izaći danas na ring.

 Došao sam u Zemun da se borim, da osvojim medalju i ništa i niko me ne može sprečiti.  Nema druge, rešio sam, izlazim. Video sam protivnika kako izgleda, nisam gledao njegovu borbu. Ima duge ruke, visok, mnogo visok, ali, dobro. Ne biram protivnike. Idem da se borim muški, rekao mi je Saša Nikolić, dok su sa bratom i ocem ulazili u Halu Master.

Očekujemo dobre vesti iz Zemuna !

   Neverovatno! Zvao sam upravo Mišu, njegovog brata da pošalje neku fotografiju iz Hale. Medjutim,  saznali smo da je dobio informaciju da se zagreva da će njegova borba veoma brzo.

  Organizatori nisu  obavesvitili našeg takmičara. Čekamo!