NA LICU MESTA – DRUGI ČIN! Visočki put – Naselje Prčevac! Dogovor!? Narode, doviđenja, javićemo se iz Bg!

25. novembar 2021. 13:21 Gradska hronika Pirot Plus Online

Nešto kasnije, posle 11 časova, stigli su pozvani gosti. Predstavnik Koridora i nadzorni organ. Nije bilo projektanta što je, takođe bilo bitno!

Predstavnik Gradske uprave, Aleksandar Ćirić, gradski većnik, zadužen za investicije dočekao je gosta iz Koridora. Ovog drugog, predstavnika nadzora nismo videli, ili se nije predstavio, ali nije učestvovao u "razgovoru"

Znate kada se radi o životnim temama i kada je muka naterala stanovnike Naselja da po hladnom vremenu stoje na putu tri i više sata, onda to izgleda tako kako je izgledao.

Kao jedini novinar koji je prisustvovao, čuli ste Ćirića, rekao je da novinare nije zvao (!!!), smatrao sam da i dalje treba da pitam, kako bi prisutni građani, što bolje razumeli problem.

Naravno razumem čoveka iz Koridora, koji nažalost nije želeo da razume moja pitanja, ali i činjenicu da sam na radnom zadatku, već je pokušao da bude "zakopčan do grla".

Možda su organizatori viđenja na licu mesta, gosti iz Beograda i njihov domaćin, mislili da će to biti bez naroda i jednog novinara, da će navodno na licu mesta videti nešto više nego što inače znaju, otići u toplu sobu i tamo pokušati da nađu rešenje.

Evo kako je sve to izgledalo. Po neko od mojih pitanja, poneka provokacija sa druge strane, do konačnog "otvaranja" gospodina Ćirića, koji je ustvari čoveku iz Koridora "svojim rečima prepričao" ono što su uznemireni ljudi rekli.