Naš šampion Saša Nikolić učestvuje ovog vikenda na prvenstvu države u Kik boksu!

09. oktobar 2020. 03:16 Sport Pirot Plus Online

Saša Nikolić (19) jedan od najboljih pirotskih sportista, učestvovaće na Državnom prvenstvu u kik boksu. Nikolić, zahvaljujući Sportskom centru, koristi malu salu gde sam trenira.

Prvenstvo se održava u Zemunu u Hali Master.

 Naš šampion, sa ocem i bratom, otputovao je u Dobanovce kod rodjaka gde će biti smešten za vreme takmičenja. Oni će mu asistirati za vreme mečeva. Iako ima pravo da nastupa u juniorskoj konkurenciji, Saša Nikolić je odlučio da se nadmeće sa seniorima, gde će, kako je rekao imati jače mečeve. Uoči prvenstva, Kik boks savez Srbije objavio je na sajtu saopštenje gde je pored ostalog objavljeno

Posle duge pauze, a u periodu kada su se stekli uslovi koji to omogućavaju,  Kik boks savez je pristupio organizaciji državnog prvenstva u disciplini Lou kik, koje će biti održano u subotu i nedelju, 10-11.10.2020. u Zemunu, sportska hala „Master“.U okolnostima posebnih mera kojih se treba pridržavati, kako bi se poštovale sve preporuke nadležnih organa države za borbu protiv virusa Korona, svi učesnici prvenstva se mole da se strogo pridržavaju sanitarnih i bezbednosnih propisanih protokola.Svi klubovi učesnici prvenstva su blagovremeno upoznati sa detaljima protokola i dužni su da svoje članove upoznaju sa istim.Takmičenje se održava bez prisustva publike. Za sve zainteresovane, obezbeđen je direktan prenos preko zvaničnog YouTube kanala KBSS, na koji se uključujete i gledate besplatno.

Tokom prvenstva, postavićemo link gde ćete moći da pratite borbe  jednog od naših najboljih sportista u pojedinačnim  disciplinama.