Mlekarska škola uređuje dvorište

02. decembar 2014. 08:00 Društvo Pirot Plus Online

Direktor Mlekarske škole, Milan Vučićević, rekao je da nastava u njihovoj školi ide normalnim tokom, delimično reduciranim zbog štrajka pa časovi traju 30 minuta, ali ostali segmenti rade normalno.

- Ono što ćemo početi ovih dana je uređenje dela dvorišta, odnosno, prilaz školi iz parkovskog dela. Završen je postupak javnih nabavki, čekamo da izvođač krene s radovima, rekao je Vučićević.

Vrednost ove investicije je, kako direktor kaže, oko 900.000 dinara. Izvođač radova je pirotska firma „Kim Tim“, a investitor je Ministarstvo prosvete.

- Ono što je u planu da se uradi je behaton i uradiće se nova česma. Ceo taj potez bi trebalo da sredimo u narednih dana, izjavio je Vučićević.

Kako je Vučićević objasnio za Portal Plus online i Plus radio, Dom učenika nije popunio kvotu, pa tako ima još mesta za učenike i za studente još par mesta.

Pored toga, Mlekarska škola se ove godine nije pojavila sa svojim čuvenim pirotskim kačkavaljem na Sajmu etno hrane i pića. Prema rečima direktora, Mlekarska škola nije učestvovala na sajmu iz tehničkih razloga.