Drugi upisni rok u Domu učenika krajem avgusta

04. avgust 2015. 08:20 Društvo Pirot Plus Online

U Mlekarskoj školi tokom leta radi se na redovnom održavanju, izjavio je za Plus radio i Portal Plus online Milan Vučićević, direktor Mlekarske škole. Radi se na zameni stolarije u prizemlju, sređivanju kupatila u Domu učenika i drugih delova škole što je u okviru redovnog održavanja.

Što se drugih aktivnosti tiče krajem avgusta će biti drugi upisni rok u Domu učenika za sve one koji u prvom roku nisu predali dokumenta.

- Drugi upisni rok će biti od 25. do 28. avgusta. Ima još mesta. Za brucoše će biti od 1. do 15. septembra predaja dokumenata, a za starije studente od 1.oktobra. Cene su na prošlogodišnjem nivou, rekao je Vučićević.

Prema rečima direktora participacija učenika je oko 5.300 dinara mesečno.

Pored ovih aktivnosti u školi, krajem avgusta će biti i preraspodela, odnosno preuzimanje radnika gde je potrebno utvrditi ko je višak, a ko je ostao, kada je nastava u pitanju, da bi mogao da se uradi raspored.

Takođe, u Galeriji „Čedomir Krstić“ večeras će biti izloženi radovi umetnika sa likovne kolonije koja je održana početkom leta u Mlekarskoj školi. Otvaranje izložbe je u 20 sati.