Miroljub Dimitrijević, stečajni upravnik: Još malo strpljenja, sudbina AHA Mura Prvi maj znaće se do kraja ove sedmice!

01. novembar 2016. 07:45 Privreda Pirot Plus Online

Od dana kada je objavljena vest da je za kupca AHA Mura Prvi maj proglašen jedini učesnik na javnom nadmetanju firma ,,FERRARI INVESTMENT EAST. EUROPE.. d.o.o. sa sedištem u Bačkoj Palanci , mi pratimo svaki detalj.

Podsećamo ova firma dostavila je bankarsku garanciju za plaćanje depozita od 126.200.000 dinara, ali je uplata depozita odložena. Radilo se o neradnim danima u Kini zbog praznika!

Miroljub Dimitrijević, stečajni upravnik, u postupku prodaje ,,AHA MURA PRVI MAJ PIROT,, u stečaju, najpre je 29. septembra prihvatio obrazloženi zahtev proglašenog kupca za odlaganje roka za plaćanje depozita do 9. oktobra uz saglasnost odbora poverilaca.

Na naše instistuiranje, a posle svakodnevnih prigovora radnika AHA Mura, , Dimitrijević je 18.oktobra izjavio za naš Portal i Naxi Plus radio da da potencijalni kupac ni do 18. oktobra, nije uplatio depozit iako je dostavio odredjenu dokumentaciju, ali dokaza Banke o uplati sredstava nema.

Danas smo se sms porukom ponovo obratili stečajnom upravniku Miroljubu Dimitrijeviću. On nam je doslovce, citiramo odgovorio:


  • Gospodine Paunoviću, kao što sam Vam ranije rekao, obavestiću Vas kada bude bilo promena. Molim Vas za strpljenje. Sve bi trebalo da bude jasno do kraja ove nedelje. Pozdravljam Vas.


Dakle, naša poruka radnicima AHA Mura da ćemo nastaviti da uporno tražimo informaciju.

  • E sad ovo, nezvanično! Jedan naš sugradjanin, osoba nam je poznata, nedavno nas je pozvao i rekao da je on predstavnik firme koja je potencijalni kupac i ljutito nam stavio do znanja, da objavljene informacije na našem Portalu nisu tačne i da će sve biti u redu!!!


Naš odgovor je potpuno jasan! Ovo nisu NAŠE informacije. Mi samo prenosimo ono što nam zvanični predstavnik Vlade Srbije, stečajni upravnik Miroljub Dimitrijević u pisanoj formi pošalje kao informaciju.

Zaista bismo voleli da je informacija našeg sugradjanina tačna!!!