Miroljub Dimitrijević : Da bih se iskupio za nedavni propust, šaljem prvo vama moju novu odluku - AHA Mura Prvi maj ,,ide,, na petu prodaju!!

25. mart 2017. 10:45 Privreda Pirot Plus Online

...Smatrajući da imamo pravo na profesionalni odnos prema poslu, na poštovanje autorizovanih tekstova, na naša nastojanja da prvi objavimo informaciju, jer smo očigledno, jedini znali da je 22. mart , dan kada će stečajni upravnik Miroljub Dimitrijević , uputiti informaciju Privrednom sudu u Nišu o ishodu prodaje AHA Mura Prvi maj, mi smo njemu uputili tog jutra u 8,37 zahtev za izjavu i odgovor na naše pitanje : da li je AHA Mura prodata.

Gospodin Dimitrijević nije poštovao našu profesionalnost da eksluzivno objavimo informaciju i autorizujemo prepisku sa njim, a samim tim i odgovor, već je mejl poslao i onim medijima, za koja smo ubedjeni da im AHA Mura tog dana nije pala napamet. Možda i jeste!!!

Danas smo od gospodina Miroljuba Dimitrijevića, na čemu se zahvaljujemo , dobili najpre poruku, a potom i opsežnu dokumentaciju! Citiramo njegovu poruku!

Poštovani gospodine Paunoviću,

da bih se iskupio za propust, šaljem prvo Vama obaveštenje o planiranoj sledećoj prodaji ,,AHA MURE PRVI MAJ PIROT,,.Različito gledamo na pojam ,,eksklzivna vest,,.Za mene će to biti vest o uspešnoj prodaji firme.

Iz dostavljenog kompletnog obaveštenja prenesite ono što smatrate važnim.

Izvinite još jednom.

Miroljub Dimitrijević, stečajni upravnik

........................................................................................

Dakle, sve ovo istine radi. Jer, mi uvek i samo, govorimo istinu! I ovo je dokaz !!!

A sad o konkretnom što će se dalje dešavati sa našim nekadašnjim konfekcijskim gigantom!

Dakle, stečajni upravnik Mifroljub Dimitrijević je uporan. Njegov stav se razlikuje od stava Gradske uprave koja je insistirala na izdavanju pod zakup , s obzirom na zainteresovane partnere iz Turske! . Odlučio se za PETU PRODAJU AHA MURA PRVI MAJ!!

Evo autentičnog dokumenta koji nam je Miroljub Dimitrijević poslao, na čemu se zahvaljujemo!

Aha Mura Prvi Maj Pirot.pdf