Ministarka, Zorana Mihajlović, srdačno dočekana u Pirotu od članova i simpatizera Srpske napredne stranke

19. jul 2019. 13:48 Društvo Pirot Plus Online

Oko 15 časova potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, sa svojim saradnicima stigla je u Pirot posle obilaska istočnog kraka Koridora 10. Članovi povereništva u Pirotu i simpatizeri Srpske napredne stranke dočekali su ministarku Mihajlović.

Ministarka Mihajlović održala je tom prilikom sastanak sa povereništvom Srpske napredne stranke u Pirotu i sa poverenikom stranke Milanom Jovanovićem i članovima stranke razgovarala o radu SNS u Pirotu.

Sastanku sa potpredsednicom Vlade prisustvovali su Vanja Udovičić, ministar za sport i omladinu, poslanik Skupštine Dušan Borković, državni sekretar u Ministarstvu infrastrukture, gradjevine i saobraćaja Miodrag Poledica, pomoćnik ministarke za železnički saobraćaj Lazar Radaković, direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak, direktor u Koridorima Aleksandar Senić, izvršni direktor Infrastrukture Železnice Srbije Milan Maksimović.

Mihajlovićeva se zahvalila na lepom dočeku i rekla da jedni bez drugih ne mogu i da svi daju svoj maksimum, na kojoj god poziciji se nalazili.

Mnogo smo uradili u prethodnom periodu i na to treba da budemo ponosni. Ne samo da smo bolji od prethodnika, nego teško da će se pojaviti neko ko će raditi kao mi. Samo ove godine krećemo u izgradnju nekoliko novih auto-puteva. Sledeće godine nas čekaju parlamentarni i lokalni izbori i na nama je da pokažemo rezultate koji su istorijski. Svako ko kaže suprotno, ne govori istinu. I sve što radimo radimo za dobrobit naših građana”, poručila je ona.

Milan Jovanović se zahvalio potpredsednici Mihajlović na predanom radu i podršci.

“Podržavamo politiku predsednika Vučića koja je usmerena ka regionalnoj i političkoj stabilnosti. Zahvalni smo Vladi Srbije na svemu što je uradila za naš kraj, a govorimo o kapitalnim infrastrukturnim projektima, kao što je auto-put. Hvala Zorani Mihajlović koja pruža ogromnu podršku i intenzivno prati realizaciju svih projekata. SNS je tu da pomogne, srećni smo što nijedan kraj nije zapostavljen i što jug Srbije nije zaboravljen”, rekao je.

Vanja Udovičić rekao je da je snaga stranke u zajedničkom radu.

“Danas sam posebnm ponosan jer smo prošli auto-putem koji je bolji nego bilo gde u svetu. Кrajolik kojim smo danas prošli čini da se osećamo toliko ponosnim da nam daje elan da se borimo i bez dana odmora. Кada imamo predsednika kakav je Aleksandar Vučić ili Zoranu Mihajlović koja se bori kao lavica, zadovoljstvo je biti deo takvog tima. Hvala vam zbog svega što i vi radite ne samo za vaš grad već i celu Srbiju”, rekao je Udovičić.

Saopštenje PRESS SLUŽBE