Ministar prosvete Miladin Šarčević danas u Pirotu. Novinari nisu planirani za izjave !!!

18. oktobar 2016. 07:30 Društvo Pirot Plus Online

Danas je poslednji dan rada Vlade Srbije na jugu naše zemlje. Brojni razgovori, posete, verujemo da će doprineti da se ubuduće odnos prema gradovima i opštinama u ovom delu zemlje promeni.

Pirot su posetili od ministara Rasim Ljajić i Milan Antić i nekoliko državnih sekretara. Danas će u našem gradu boraviti i treći, Mladen Šarčević, ministar prosvete. Kako saznajemo, premijer Aleksandar Vučić je danas u Pirotskom okrugu, tačnije, u poseti Beloj Palanci.

Prema Protokolu koji smo dobili, ministar Mladen Šarčević , ili njegovi iz Press službe, nisu smatrali da je potrebno da razgovara i sa novinarima ostalih medija, već da nastupi samo na jednoj televiziji. Neverovatno !!! Mi smo pokušali da prigovorimo Press službi, poslali poruku i zatražili da se posle posete Mlekarskoj školi , ministar Šarčević obrati novinarima! Prema Protokolu koji smo dobili, čak i nije predvidjeno da novinari prate posetu Mlekarkoj školi a kamo li, da saznaju šta je razgovarao sa gradonačelnikom Vladanom Vasićem i predstavnicima pirotskih škola. Prosveta je zaista oblast o kojoj ministra Šarčevića novinari imaju šta da pitaju!

Evo Protokola posete!