Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 10.05.2019. | objavio Plusonline

0

Milica Golubović: Projekat rekonstrukcije pirotske Gimnazije u završnoj fazi. U planu izgradnja fiskulturne sale u Školi “Mladost”

U nedavnom razgovoru sa Milicom Golubović, pomoćnicom gradonačelnika za vanprivredu, govorili smo o investicijama Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Republike Srbije na području grada.

Najveći deo ovih investicija odnosi se na rekonstrukciju i adaptaciju pirotskih osnovnih i srednjih škola. Do sada su posredstvom Kancelarije uredjene škole “Sveti Sava” i “8. septembar”, a ovih dana aktuelni su naredni projekti. Rekonstrukcija pirotske Gimnazije, takodje jedan od kapitalnih projekata, kao i izgradnja fiskulturne sale u ŠOSO “Mladost”. 

Projekat Gimnazije radi se u saradnji sa Zavodom za zaštitu spomenika kulture iz Niša, kaže Golubovićeva

Fiskultura sala u Školi Mladost biće izgradjena na temeljima odavno započete sale, koji će biti porušeni 

Nedavno je održana i prezentacija projekta prve faze rekonstrukcije Opšte bolnice Pirot. Rok za završetak ovog dela projekte dokumentacije je 10. maj, što praktično znači da će uskoro započeti i konkretni radovi. 

 

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline