Milica Golubović: Postoje ideje da se sa Kancelarijom za upravljanje javnim ulaganjima realizuju projekti i u našem Vodovodu i Toplani

17. jun 2021. 10:59 Lokalna samouprava Pirot Plus Online

Grad Pirot ima dugogodišnju uspešnu saradnju sa Kancelarijom za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije, koja se ogleda u nekoliko uspešno ralizovanih projekata. 

Trenutno, najznačajniji projekat čija je realizacija u toku je kompletna rekonstrukcija Opšte bolnice Pirot, čija će prva faza radova biti završena u septembru mesecu. 

Govoreći o značaju ove saradnje, Milica Golubović, pomoćnica gradonačelnika Pirota, rekla je za Portal plusonline da je na poslednjem sastanku sa rukovodstvom kancelarije raspravljano o potencijalnim projektima koji mogu da se ralizuju i sa Gradskom toplanom i JP Vodovod i kanalizacija. 

Projekti za rekonstrukciju Pirotske Gimnazije i izgradnju fiskulturne sale u školi Mladost odavno su gotovi, sa svim građevinskim dozvolama i odobrenjem Kancelarije, ali je pandemija Korona virusa usporila početak realizacije. 

Pomoćnica gradonačelnika je podsetila da su do sada u okviru ove saradnje rekonstruisane Osnovne škole 8.septembar, Sveti Sava i škola Mladost, a svojevremeno uređen je i kanal Rogoz