Miško Ćirić: U drugom delu Pirotskog leta još mnogo programa - koncert Ane Štajdohar, trubači, veče starih crtanih filmova, Mini letnji sajam knjiga...

07. avgust 2023. 10:24 Kultura Pirot Plus Online

Na konferenciji za medije, koja je prošle nedelje održana u Domu kulture, direktor Miško Ćirić, pored ostalog, najavio je i programe koji će biti realizovani do kraja Pirotskog leta.

Posle Međunarodnog folklornog festivala, koji se završava10. avgusta, u subotu 12. avgusta na Maloj sceni nastupiće Ana Štajdohar. Potom će, 14. avgusta, u sali Doma kulture građani moći od 19 časova da pogledaju crtani film, a od 21 sat domaći film. Koncert trubača, koji je planiran za isto veče pomeren je za 22. avgust, a 16. i 17. su na programu stari crtani filmovi.

Posle koncerta kvarteta, koji će biti održan 18. avgusta, 23. ili 24. planiran je koncert Anđele Bratić, a 25. avgusta će Hor Doma kulture održati koncert na Keju.  

Od 10. do 20. avgusta na trgu ispred Doma kulture biće održan Mini letnji sajam knjiga.

Podsećamo, večeras počinje tradicionalni Međunarodni folklorni festival u Pirotu. Dolaze ansambli iz Bugarske, Slovačke, Gruzije i Kolumbije, koji će zajedno sa Folklornim ansamblom Doma kulture nastupati svake večeri od 20 časova na Omladinskom stadionu. Prethodno, od 19 sati biće defile ulicama grada.