Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 17.04.2019. | objavio Plusonline

0

Medijacija, način za mirno i rešavanje sporova, bez dobitnika i gubitnika

Danas je u prostorijama Ugovorne okružne privredne komore Pirot održana panel diskusija pod nazivom „Medijacija u Privredi“ , odnosno medijacija kao način mirnog rešavanja sporova u privredi. Inače, ovaj projekat koji je bio namenjen advokatima po nazivom „Medijacija za advokaturu“ podržala je Ambasada Holandije, a glavni nosilac projekta je organizacija „Partneri Srbija“ . Zahvaljujući USAID-u i Ambasadi Holandije projekat se realizuje u Srbiji, a danas u Pirotu.

Gordana Milojević, licencirani medijator, kaže da je jedan od najvažnijih ciljeva da se izbegnu dugački i skupi sudski sporovi a poslovni partneri i dalje ostanu u dobrim odnosima.

Načelnica Pirotskog upravnog okruga, Dragana Tončić, smatra da je medijacija veoma značajna, kao što je već rečeno, i da je zadovoljna što se projekat realizuje i u Pirotu.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline