Marko Vidojević i Filip Tolić, Radnički Pirot: Pred nama je mnogo izazova. Svesni smo svega i spremni da odbijemo sve pritiske i prvi stignemo na cilj!!

16. mart 2019. 13:30 Sport Pirot Plus Online

Srpska liga


Istok


Pirot Radnički – Rtanj Boljevac


Gradski stadion,


Nedelja , 17.mart


15 h


Kako je krenulo, biće ovo izuzetno neizvesno, interesantno po mnogo čemu prvenstvo. Kako je krenulo , biće prilike da navijači , naravno uživaju , gledajući pre svega utakmice timova koji će se boriti za prvo mesto i za "goli život"!Proleće je uvek puno iznenadjenja, neizbežnih dogadjaja, računica, povećanog interesavenja. Kako me iskustvo i pamćenje još uvek služi, sećam se mnogih prvenstava u kojima je Radnički, braneći čistotu fudbala, igrajući za obraz, na kraju izvlačio deblji kraj. Iskreno se nadam, s obzirom da je sada atmosfera , zaista za puno poverenje prema onima koji vode Ligu, da ćemo gledati sportska nadmetanja u kojima će u većini mečeva pobedjivati, ipak, bolji! Nadamo se. Verujemo!

Radnički je zasluženo osvojio bodove u Trsteniku. Pred kraj su "beli" mogli i ubedljivije da "overe" ovaj meč i zbog toga trener Marko Vidojević, posle meča i pored pobede nije bio u potpunosti oduševljen.

Ova nedelja iskorišćena je ne samo za rad, već i analizu, razgovore, traganje za onim detaljima koji će pospešiti još više već "stegnutu" igru Piroćanaca.

Nova je polusezona, tek je početak, tako da se mnogo o protivnicima ne zna. Vidojević, medjutim, ističe, da njega u svemu interesuju samo njegovi igrači, jer , od njih očekuje ne samo maksimum u igri, već i više koncentracije, bolji pristup.

Vidojević ne može da računa na "bonus" igrača Nikolu Radičevića, koji je u skoro svim utakmicama u pripremama bio starter, i na Davora Petrova, koji nema sreće. Tek što se oporavio, obnovio je povredu, što je hendikep, jer se radi i vrednom, upornom fudbaleru.