Marko Vidojević: Radimo, nema nam druge, napravićemo tim, igraćemo dobro, zašto da ne!?

21. jul 2021. 10:53 Sport Pirot Plus Online

Fudbaleri Radničkog treniraju desetak dana. Posle neizvesnosti, koja je očigledno bila samo neka ,,naša nada,, ušlo se u surovu realnost!

 Radnički  će naredne sezone igrati Srpsku ligu.

Iako je posle uspešne igre ekipe Igala i baraža za Prvu ligu Crne Gore, koju je trenirao, imao brojne ponude, Marko Vidojević se vratio na mesto uspeha!

 Treći put!

Da li će se posrećiti, videćemo. Prva dva bila su više nego uspešna.

Sa Trefom i Vignjevićem doveo je Radnički do četvrtfinala Kupa Srbije i utakmice s Vojvodinom, a 2017/2018. godine uveo Radnički u Drugu ligu.

Kako će biti ove sezone, videćemo!

Marko Vidojević  došao  je  u Pirot i zatekao "plodove (ne)rada" ljudi iz rukovodstva i trenera mladjih selekcija.

Ali o tome neću, jer bi to samo unelo nesigurnost I možda odvratilo neke , koji bi ponovo došli da igraju za ovaj Klub.

Posle prve traume koju je doživeo, usledila je odluka starijih, pre svih Filipa Tolića i Bojana Dojkića, da okupe klupske drugare i vrate se na trening. Došli su Toti Apostolović, Boža Mančić, Strahinja Petrović, Neca Petrov, Dika Mijalković i, kao da  ga je dragi Bog poslao - Denis Ristov. Denda je ovde, trenira maksimalno i ako bi on ostao, Strahinja Petrović  odlučio da se iz Niša ponovo vrati u Pirot, uz još nekoliko pojačanja, slobodno mogu da kažem da Marko može, ipak, da napravi respektabilan tim.

   Iz dana u dan, broj igrača se povećavao. Uključeni su i neki od bivših fudbalera Radničkog, Nikola Ćirić, Neca Mančić, Neca Nikolić, Željko Milošević...

 Tu su i Veljko i Mitov, imaju po 17 godina, vratio se Hans sa probe, Kamenović je već iskusan fudbaler. Iz Niša su se kući vratila dva Petrovića . Ima tu nekoliko mladića iz Dimitrovgrada, Niša, takodje bonus!

 Biće, napraviće Marko ekipu!

  Kada vreme omogući, prošetam do Stadiona. Sveže, prijatno, tamo sam se uvek osećao lepo. Marka sam malo ,,prisluškivao,,!

  I na kraju, evo I detalja sa treninga, da slika bude potpuna !

   UItakmica Radnički – Jagodina, igra se u sredu, 21. jula u 18h na Stadionu kraj Nišave