Mališani KMF Pirot pokazali da dolaze iz zemlje svetskog prvaka !!!

23. jun 2015. 08:50 Sport Pirot Plus Online

Mališani iz Kluba za mali fudbal Pirot, predvodjeni trenerom Milanom Tošićem, nalaze se deset dana na aktivnom odmoru u pionirskom kampu u mestu Sveti Vlas u neposrednoj blizini poznatog letovališta Slnčev breg. Na poziv organizatora Sofija sport klub, učestvuju na Medjunarodnom turniru za mladje kategorije koji se održava u sportskom kompleksu FK Nesebar. Ovaj sportski centar nalazi se izmedju hotelskog kompleksa Slnčev breg koje ima oko 8oo hotela i grada Nesebar kome pripada.

Ekipa talentovanih dečaka rodjenih 2004.godine odigrala je tri utakmice bez poraza sa bugarskim timovima. U meču sa ekipom organizatora bilo je 0:0, uz veliki broj povoljnih prilika za pirotski tim. Zbog bolje gol razlike ekipa iz Burgasa prva je u grupi, KMF Pirot drugi.

Naš tim će u sredu igrati za treće mesto. Paralelno sa učešćem na ovom Turniru, naši dečaci igraju i na Turniru u pionirskom kampu gde su smešteni zajedno sa decom iz Rusije, Belorusije,Ukrajine. Tamo je tim Milana Tošića ubedljivo prvi u svojoj grupi.

S obrirom da su na Turniru u gradu Nesebar ostavili najbolji utisak, organizator Turnira Burgas 2015. pozvao ih je da od 25. juna učestvuju u ovom gradu na velikom Medjunarodnom turniru na kojem će učestvovati ekipe iz Turske, Rumunije, Srbije i Bugarske. Za ekipu trenera Milana Tošića ovo je veliko priznanje. Organizator snosi troškove boravka jedino naše ekipe. Naši mališani su ovde bili najpopularniji jer su opravdali titulu prvaka Sveta koju je osvojila reprezentacija Srbije.