Mala Luna svojim sugrađanima šalje važnu poruku za ovo vreme

07. april 2020. 11:54 Društvo Pirot Plus Online

Kada smo sve vas koji pratite naš portal pozvali da sa nama podelite zanimljive trenutke koje provodite u kući, poštujući propisane mere Vlade Republike Srbije, bilo je mnogo vaših poruka i materijala. Nastojali smo sve da objavimo, ali i da na sva vaša pitanja, kojih je takođe bilo, odgovorimo ili vam pomognemo da dođete do odgovora.

Ovom prilikom moramo da istaknemo da je nama, pored ostalog, izuzetno drago kada nam se jave mladi, deca ili roditelji sa ilustracijom nekih zanimljivosti sa decom.

Juče nam je Gabrijel poslao svoju priču o gavranu, a potom nam se javila i mama male Lune.

Naime, Luna je naučila jednu, rekli bismo za trenutno stanje, veoma važnu pesmicu. Poslušajte!

Luna ima četiri godine, a pesmicu je zajedno sa drugarima iz vrtića "Neven" naučila preko Viber grupe. Naravno, uz pomoć vaspitačica Ane i Jelene.

U ovom trenutku, kada je veoma važno da svi ostanemo kod kuće, deci je sigurno najteže. Nemaju onu slobodu na koju su navikla, ne mogu na igralište ili u park, ne viđaju svoje drugove iz vrtića. Sigurno im nedostaju i vaspitačice i igre i sva ona druženja koja su bila njihova svakodnevica. Zato se roditelji trude da svojoj deci upotpune vreme na najbolji mogući način i pomognu im da ovaj period prebrode lako, da im vreme prođe brzo, bezbedno i zabavno, onako kako ona vole.

Mi vam poručujemo da se igrate sa svojom decom, učite zajedno sve ono za šta niste imali dovoljno vremena pre ovoga i budite im najbolji prijatelji. Sve će ovo proći, a naša povezanost sa porodicom, prijateljima i roditeljima treba da ostane jaka ili da se, zašto da ne, još više ojača.