Maja Rakovic RAB Srbija, vlasnik Naxi radija: Budimo hrabri, iskreni, činite sve da istina sačuva naše ljude!

18. mart 2020. 11:00 Pirot Plus Online

Dragi moji,


U toku jučerašnjeg i današnjeg dana došli su nam odgovori od SOKOJ-a i OFPS-a koje vam prosledjujem, a ja sam razgovarala i sa direktorima REM-a i RATEL-a. Svi su spremni da u ovakvoj situaciji pomognu radiju.

Znam kako se svi osećate i kako je teško u ovoj situaciji kada se epidemija širi i kada smo svi zabrinuti za živote naših najbližih i nas. Znam koliko je teško i onima koji su u kućnoj izolaciji, a potpuno razumem (i više nego razumem) trenutak kada klijenti počinju da otkazuju reklame i kada smo prepušteni sami sebi. Ja znam da ste vi hrabri i da ovo nije prva situacija u kojoj smo se ovako borili, setite se samo bombardovanja. Mnogi od vas to pamte jer su već bili vlasnici radija, a neki pamte kao deca, ali jedno je sigurno – ovo će proći.

Mi sada samo treba da budemo dovoljno snažni, da budemo na svojim mestima i da izvršimo onu funkciju koju je radio uvek imao, da najbrže i najbolje obavesti svoje slušaoce. Onog trenutka kad ste se odlučili da postanete privatnici vi ste već pokazali veliki stepen hrabrosti i odgovornosti verujući u sebe da možete.

Ostaje nam da i dalje radimo najbolje sto možemo i da budemo svesni koliko u ovom trenutku glas našeg voditelja i muzika sa radija, znače svima onima koji nas slušaju, a verujte mi da ih nikada nije bilo više. Svakodnevno razgovaram s mnogima od vas i drago mi je što svi shvatamo da je vreme jako teško, ne samo kod nas već u celom svetu. Ne znamo koliko dugo će trajati ovakva situacija i potpuno smo svesni da su mali biznisi najviše pogodjeni i da će oni osetiti najviše težinu i dubinu
krize. Ja jednu stvar znam, kao i vi – da je ekonomija kao biljka i kada je sasečete do korena izdanci opet izrastu. Kada se završi ova uzasna epidemija sve će krenuti ponovo, kao što je uvek i bilo. Ne samo da čvrsto verujem u ovo, nego i znam iz prošlih iskustava. U ovim situacijama držimo se još čvršće zajedno. Čuvajte se.


Voli vas,
Vasa Maja