Maja Rakovic: Ljubav je najvažnija kada je radio u pitanju, sve ostalo je posao!

31. oktobar 2018. 12:30 Društvo Pirot Plus Online

Ovog vikenda na Staroj planini u istoimenom hotelu održani su 16. Radio dani koje organizuje RAB Srbija. Organizatori su se i ovoga puta potrudili da pored predstavnika radio stanica - članica RAB-a, okupe i veliki broj gostiju iz iste sfere poslovanja, ali i predstavnike Ministarstva kulture i informisanja, REM-a i RATEL-a sa kojima se razgovaralo o važnim pitanjima.

Maja Rakovic, predsednica RAB Srbija, izrazila je zadovoljstvo zbog sve većeg broja novih članova RAB-a i uspeha koji su postignuti u prethodnom periodu.

U poslednjih deset dana RAB je dobio 12 novih članova što znači da se ova porodica širi, a razlog je to što RAB Srbija niže uspehe i na dobar se način zalaže i predstavlja radio, istakla je Rakovic i dodala da se naša snaga ogleda u entuzijazmu i ljubavi prema radiju.

U periodu od prolećnih do jesenjih Radio dana, kaže Rakovic, urađeno je mnogo za unapređenje radija. Predstavnici RAB Srbija uključeni su u sve tokove gde se odlučuje o medijima i radiju, a Maja Rakovic je drugi put u radnoj grupi za medijsku strategiju.

Na Radio danima bilo je reči i o pregovorima sa Sokojem koji su nedavno počeli i od kojih se mnogo očekuje, kazala je Rakovic.

Ona je zaključila da će radio tek otvoriti mnoga vrata prilagođavajući se novom vremenu.

*Foto: RAB Srbija